Vesić: U poslednjih sedam godina otvoreno 11 klubova za seniore

Ostavite komentar


  1. Dajte im da jedu i ne iseljavajte ih i ne oduzimajte im stanove sudskim lopovskim izvrsiteljima, za sah ce se snaci na klupi.

  2. Fotografija je jako indikativna. Vesić zamišlja penzionere kao dokone, koji valjda po ceo dan igraju šah da ubiju vreme! Bolje obezbedite i kompjutere, jer nisu svi polusvet koji ne ume da ih koristi. Mnogi su daleko veći stručnjaci u pojedinim oblastima od ovih poluobrazovanih sa kupljenim diplomama. Angažujte eksperte koje ste penzionisali i zaboravili da vam ne bi bili smetnja.

  3. Seniori iz mog komšiluka imaju besplatan klub ispred podruma pića i tu od đurđev do mitrovdana trebe domaću i svetsku politiku, fudbal i ostale sportove, komšijske odnose i lične sudbine poznanika. Šah ne igraju. Redovni su na izborima i glasaju za najjaču opciju, jer se ne kockaju. Redovno se jednom sezonski okupaju i presvuku. Odobravaju dobar izgled gradske sekretarke za socijalnu zaštitu Nataše Stanisavljević.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.