„Vodopad“ u Zemunu može da se „čuje i oseti“, a prerasta u jednu od „reka fekalija“ koja ide u Dunav

Ostavite komentar

  1. Vazno da imamo „najlepsu“ Vesicevu fontanu. Najruzniji deo Zemunskog keja je od Venecije do Usca. Smrad na sve strane.

  2. Još od 80-ih,“gradi“ se fabrika za prečišcavanje u Velikom Selu. Krediti moraju da se pravdaju pa ni jedna vlast nije zainteresovana. Nema „zarade“!!!!

  3. Umesto da se bavi problemima Zemuna predsednik opštine se bavi predzetništvom i zida po Zemunu, zato ga i zovu Neimar! A i šta ga briga, i onako je došao iz nekog sela kod Zadra.

  4. Ko je predsednik opstine zemun i njegovi bliski saradnici ne bi me cudilo i da na magistralnom trgu nekrene isti vodopad.Sramota za zemunce ko ih vodi…

  5. Pare za Nacionalni stadion preusmeriti za sanaciju “ vodopada“ u Zemunu i sličnih u drugim gradovima!!!

Ostavite komentar

Beograd

Šapić: Po prvi put ćemo standardizovati splavove i urediti priobalje 7

Šapić: Po prvi put ćemo standardizovati splavove i urediti priobalje

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podsetio je da je na poslednjoj sednici Skupštine Grada Beograda doneta Odluka o postavljanju plutajućih objekata na vodnom zemljištu na teritoriji grada, što predstavlja pravni osnov za konačno sređivanje priobalja. Znatan broj splavova će ostati, najavio je Šapić, ali će biti standardizovani, saopštila je gradska uprava.

Naslovna strana

4. oktobar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.