Aflatoksin u srpskom mleku i dalje viši nego u EU

Ostavite komentar


  1. Konacno da o ovoj temi neko progovori.Imamo dvoje male dece kupujemo skupo mleko u DM u ili slovenacko, i poljsko.Niko se ne sekira.Strasno.

  2. Posto smo mi definisali da povecan broj obolelih je zbog obogacenog uranijuma a ne zbog povecanog otrova u mleku i drugoj hrani, kao i loseg zdravstva, onda mozemo proglasti da smo najbolji u zastiti naroda

  3. Zato SU srpskog seljaka naterali da proda krave i registruje „poljoprivredno gazdinstvo“ preko „imejla“ (e-mail) u „posti“ (PTT)!? Da „instalisu aplikaciju“ na „smart mobilni“ telefon da bi mogli da dobiju „podsticajna“ sredstva za predato mleko, stoku, zito, …
    I onda(k!) ‘ocete mleko! Seljak mora da uci sve nove i nove reci, kad da muze!
    ‘ocete jeftino mleko! Drzava je polupismenom seljaku zavukla ruku u dzep za novih 60.000 dinara (MTSu 36.000 za „paket“ i 24.000 za „smart mobilni“ kako bi mogao da „imejlom“ registruje „gazdinstvo“) u kojima je 12.000 PDVa!
    Pa povr’ svega ‘ocete zdravo jeftino mleko? Nezna odrtaveli matori seljak sta vi je to „aflatoksin“ ali zna da kad mu veterinar i zubar kazu “ dobar dan“ njega to kosta najmanje „crvenu“ ‘artijanu, da mu stoku nije pregledao marvenjak poodavno, a da na strucna zimska poljoprivredna savetovanja pozivaju samo „(pre)podobne“ i „(bogu)ugodne“ (Boze mi prosti, k’o za prijem crkvena odlikovanja) koji svoju stoku nisu ni na Bozic obisli!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.