Agencija New Moment osvojila Zlatnog lava na Kanskom festivalu

Ostavite komentar


  1. Za one koji ne znaju:
    „Vlasnici agencije “New Moment” Žarko i Lazar Sakan već godinama idu putem uspeha koji je utabao njihov otac, a u slobodno vreme vole da se bave jogom i borilačkim veštinama dok svoje mališane najradije poveravaju na čuvanje baki koja je psiholog
    Skoro da ne prođe mesec, a da ne stigne informacija kako je agencija “New Moment” osvojila neko priznanje za kreativnost. Iako svako od njih predstavlja još jedan dokaz njihove uspešnosti, braća Žarko i Lazar Sakan (32), koji vode ovu firmu, pamtiće 2017. po pet “lavova” osvojenih u Kanu.“ A sada je 2018.i zato su osvojiliVlasnici agencije “New Moment” Žarko i Lazar Sakan već godinama idu putem uspeha koji je utabao njihov otac, a u slobodno vreme vole da se bave jogom i borilačkim veštinama dok svoje mališane najradije poveravaju na čuvanje baki koja je psiholog
    Skoro da ne prođe mesec, a da ne stigne informacija kako je agencija “New Moment” osvojila neko priznanje za kreativnost. Iako svako od njih predstavlja još jedan dokaz njihove uspešnosti, braća Žarko i Lazar Sakan (32), koji vode ovu firmu, pamtiće 2017. po pet “lavova” osvojenih u Kanu. A sada je 2018. i zato kažu:“Večeras smo osvojili jubilarnog, desetog lava.“ Njihov genijalni otac, Dragan Sakan, produžuva da živi. Sećam se kako je šetajući sa prijateljem, činimi se iz Fransuske, na uluzu u Kalemegan prišao slepom prosjaku i napisao mu na kartonu ispred njega sledeće: „Proleće je, a ja sam slep.“ Kada su se vratili kutija slepog je bila puna para.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.