Agencija za sprečavanje korupcije pokrenula postupak protiv Šapića

Ostavite komentar


  1. Treba ispitati i Šapićevu vezu sa Sport vision-om… Čizmice za dete 8500 (vaučer + 2500) a svuda su 5000.
    Sve im je bezobrazno poskupelo nakon najave vaučera

  2. I u Pozarevcu je doneta odluka od strane AGencije za korupciju da bude smenjen direktor vodovoda Aleksandar Dimitrijevic ima vec 2 godine pa ga niko ne smeni. Zaposlio zenu kao glavnog laboranta kumu ekologa za sefa laboratorije u Kostolac oterao hemicarku koja bolje zna taj posao od ekologa, kao i da je otpustio zenu takodje hemicara sa drzavnog fakulteta jel ne ukazivala na greske na aparatima. I bice i dalje i Dimitrijevica ,Sapica, itd

  3. Uspešan sportista se prihvati političke funkcije. Zašto? Sigurno zbog dobrobiti građana. Koliko li sličnih ima iz svih struktura politike? Previše.

  4. Ko li koristi naše zemljište na N. Beogradu. A restituciju i ne spominje a neko se bogati na našoj dedovi i. Mi dižem kredite da bi smo preživljavaju i decu školovali. Sramota.

  5. Ajte molim vas. Platiće eventualno 100.000 dinara kazne i nikom ništa.Agencija postoji samo na papiru i njen rad je vlast potpuno obesmislila.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.