„Ako bude rudnika, Knić neće ni postojati“: Može li ova šumadijska opština da postane ekološka? (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Cela Srbija treba da postane ekološka država! To je jedini način da opstanemo kao narod! Rudarenje je najstrašniji oblik nasilja!
    Hoću da verujem da imamo toliko pameti da to shvatimo! To bi bio najznačajniji način ispoljavanja patriotizma!
    JA VOLIM SRBIJU I TO DOKAZUJEM SVAKI DAN!

  2. CELOJ SRBIJI SVAKOM DOMAĆINSTVU TREBA KUPITI PO DVA VOLA I DRVENE PLUGOVE I NARAVNO OMOGUĆITI DA RADE POLJOPRIVREDU. TRAKTORE IMAMO KOJI SU PO 40 I VIŠE GODINA I IZBSCITI IH ZBOG EKOLOGIJE,ZABRANITI VEŠTAĆKO ĐUBRIVO, zabraniti bilo kakvo prskanje herbicidima ,motiku u ruke pa ured,obrađivati rućno. Krompirovu zlaticu uništavati rućno,nikako koristiti nekakva prskanje ili praškiranje otrovom. Trebamo biti prava EKOLOŠKA država,sve ostale gluposti odstraniti, BAKAR, ZLATO PISKIDATI I SA RUKU I IZBACITI LANČIĆE I OGRLICE
    „VRATITI ŽIVOT NA NIVOU PRE DOLASKA TURAKA TAMO NEKOG 13-14 VEKA“ UDISATI ĆIST VAZDUH,ĆISTU VODU, JESTI NEPRSKANO VOĆE AKO IŠTA RODI ŠTA ĆEŠ BOLJI ŽIVOT PA ĆAK NAM NI ŠKOLE NETREBAJU JEL BI SE ONDA SVI BAVILI RUĆNOM ZDRAVOM POLJOPRIVREDOM SA ZDRAVOM HRANOM ĆISTIM VAZDUHOM, ĆISTOM VODOM I UŽIVALI U ZELENILU I LEPOTI PRIRODE.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.