Ako nešto ne iskomplikuje, Crna Gora prva ulazi u EU

Povodom otvaranja poslednjeg poglavlja u pregovorima

Ostavite komentar


  1. „Ako je u pitanju stanje demokratije, mislim da Crna Gora i sada već ispunjava uslove za članstvo više nego neke postojeće članice poput Mađarske“.

    Hahahahahahaha. Malo jaca „demokratija“ sa Milom Djukanovicem koji je 30 godina na vlasti. Svasta Danas objavljuje, bas svasta.

  2. Ne bi CG završila sa svim poglavljima da im Hrvatska nije poklonila prevedena poglavlja i niko im nije kao Hrvatska preko evropskog parlamenta davao vetar u leđa a Srbiji su hrvatski evropski parlamentarci uvek kočili.
    Osim toga Crnogorci su morali da se odreknu zajedničke države u kojoj su živeli čitav vek, da se odreknu KiM, odnosno Metohije koja je bila Zetska Banovina, da uđu u NATO i da na sve načine šikaniraju Srbe i Srpsku Pravoslavnu Crkvu…
    Sve u svemu i pored svih tih „Žrtava“ na uštrb Srbije i srpskog naroda neće ući u EU pre Srbije, čak ni Albanije i Severne Makedonije pa i Kosova * koji nisu ni potpisali PSP, već će kao postsovjeske države ući svi u paketu sve iz straha da Srbija ili CG ne koče evrointegracijske procese ostalih država.

  3. Izgleda da moze i nize od onog „intervjua“ sa Darmanovicem od pre koji dan. Nije ni to lako.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.