„Morbidan pokušaj samopromocije“: Sagovornici Danasa o Šapićevoj izjavi da je Beograd među najbezbednijim gradovima

Ostavite komentar


  1. Šapić govori istinu. Beograd je decenijama medju najbezbednijim gradovima, sa izuzetkom 1999. godine tokom NATO bombardovanja. Strane diplomate se upravo iz tog razloga i odlične lokacije Beograda bore da službuju u Beogradu.

  2. sta je sporno? sve svetske statistike pokazuju da je srbija generalno medju najbezbednijim zemljama na svetu u smislu „mozes li da se setas sam nocu“. tako i beograd. to doduse nije nista novo i nema veze bas nikakve sa sapicem, ali je cinjenica.

  3. Pa ako je toliko bezbedan i dobar za život zašto je svoju decu poslao u inostanstvo?

  4. GDE JE BEZBEDNOST KOD NAS?

    Danas je predsednik izjavio da je naša zemlj jedna od najbezbednijih zemalja na svetu ovom. Da je totako bilo bi mnogo lepo i dobro. Mislim da je on zaboravio za dešavanja na našim terenima što govori suprotno. Da ne dužim, samo bi ponovio dva prošlogodišnja slučaja, koje je ΛV zaboravio. Naime, učenik sedmog razreda Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu pucao je 3. maja oko 8.40 iz pištolja na učenike, nastavnicu i obezbeđenje škole.Osmoro učenika i čuvar ubijeni u pucnjavi u školi u Beogradu, teško ranjeno više đaka i nastavnica. Manje od 48 sati kasnije, dvadesetjednogodišnjak je u selima Dubona i Malo Orašje, u okolini Mladenovca, ubio devet, a ranio 12 ljudi, među kojima je najviše bilo mladih. Ovi nabrojani zločini, a ima ih još, pokazuju da je kod nas bezbednost nezahvalna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.