Aleksandar Šapić podneo ostavku na funkciju gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


  1. Pa dobro, u pitanju je naredjenje iz centrale SNS-a. Pustite nas tih vesti, ne smarajte, molim vas.

  2. Sad je pitanje za opoziciju da li je za jednu listu na beogradskim izborima bitno pitanje Kosova, Nato i EU ili da npr. da leva obala dunava dobije kanalizaciju ili da Beograd napokon dobije fabriku za prečišćavanje otpadnih voda. Ako je opozicioni strankama bitno koja će koje javno preduzeće da uzme onda Šapić nije ni morao da podnosi ostavku.

  3. Bando novinarska a gde vam je vest o upadu u KBC u K. Mitrovici. Važno je da ste objavili kako su Radojičiću zaplenili automobile.

  4. Gangula nazad u bazen, film ili đubrište istorije, svejedno, samo ne na ozbiljan posao gradonačelnika.

  5. Ne sad, kad je najteze.
    Ostani zbog Srbije, zbog napacenog naroda. Znamo da tebi nije do funkcije

  6. Pa smore nije ovo smaranje nego informacija da su trazeni izbori i evo izbora. Sta mi ustvari hocemo? Hocemo izbore ili necemo? Ljudi su poslusali zahteve opozicije i zato treba biti realan i pohvaliti ovo!

  7. Kada čujem mentalne sklopove kako dramski ozbiljno izjavljuju „plakaćemo mi za Vesićem u odnosu na ovoga“ ne mogu sebi nikada da oprostim nedostatak hrabrosti u vreme kada sam trebao otići „svetlosnim miljama“ podaleko od ovog „društva“.

  8. Beograđani će pokazati da li znaju šta je radio po BG, koliko puta je ispravljao poslove Vesnića, da li je nešto pametno uradio. Ni onaj spot blamaže u kome nudi stranoj firmi milion € građana BG i cele Srbije da se nagodi. Nikom ništa, ni tužbe ni kazne. Šta je tek radio a da se ne zna niti dozvoljava da se procesuira. Bravo Beograđani, gori ste od svake provincije.

  9. Pa sta i ako je naredjenje. To je uslov za izbore. To je i trazio deo opozicije. Bravo za naredjenje i bravo za ove ljude koji su vec objavili da u bgd pobedjuju. Neka bolji i pobedi

  10. Ma dajte ostavite se ovih navodnih osrtavki, pa zna se dabi se kandidovao opet na izborima

  11. Zar može to da bude razlog za raspisivanje izbora: „da počinju da se stvaraju uslovi za raspisivanje…“?
    To je izvrdavanje zakona.
    On može da podnese ostavku iz ličnih razloga, ako već opozicija nije u stanju da ga smeni zbog lošeg rada.
    I čak i tada, SNS ima većinu da izabere novog gradonačelnika.
    Ali oni ne žele to već hoće vanredne izbore kako bi iskoristili svu ovu euforiju i eskalaciju na Kosovu.
    Sad treba da smo jedinstveni i te priče.

  12. Dtagi bivši gradonačelniku,
    U privatnim firmama kad date otkaz ne možete da se vratite na tu funkciju.
    To pravilo bih primenjivao i na sadašnje stanje nasih rukovodilaca gradskih sližbi

  13. U poslednjih 50 god nijedan gradonacelnik nije valjao. Ali vesic i sapic ispod dna . I opet ce doci jos gori. Kad bi mogli ko na kosovu svi da bojkotujemo pa nek EU i SAD izaberu da mozemo da ih pljujemo i pozoicija i opozicija.

  14. Beogradjani, evo vam prilike. Na vama je da odlucite hocete li biti pukovnici ili pokojnici.

  15. pitamse stase ovo dogadja sa ovom namucenom malom zemljom bogatom i pamecu i resurima i prirodnim bogastvom.Boze pomozi i smilujse ovom izopacenom narou koji prihvata sva ZLA sa zapada.

  16. Puške u ruke pa sa Radoičićem braniti Kosovo. Vidi se da čovek moze da udje i izadje kad hoće. Ajmo patriotski blok,na čelo sa Šapićem. Samo,nemoj posle,nismo znali da je to ovako,pa onako,pa bi da se malo vratimo,al sa makar po kile nečega…

  17. dule, ljuti se na drugoj stranici gde pišu hvalospeve tvom vođi,ne ovde…
    Imamo ponovo šansu da počnemo da radimo kako treba,pa za 15ak godina mozda i bude nešto od ove države.

  18. Gospodine, fali ti malo pravnog znanja. Prikrivanje krivičnog dela je krivično delo. A ti, pošto znaš za nelegalne radnje Šapića, a nisi ih prijavio nadležnim organima činiš krivično delo. Ukoliko nemaš dokaza, onda je to kleveta i opet treba da odgovaraš. Svi vi opozicioni blamatori samo lepite etkete, bistrite politiku bez ikakvog znanja i pijete pivo ispred prodavnica. Dosta bre.

  19. Pocela bezanija lopova samo ostavka nude nabrzaka e nemoze mora da se odgovara krivicno zatvor i sve im oduzeti jel su celog zivota krali otimali pa i ubijali

  20. Dao je ostavku sad ce otici negde da bude ambasador. Da se ne lazemo, za gradonacelnika Beograda moras biti mentalni kapacitet,dobar organizator….

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.