Vučić: Sat sam dobio od Zemana, pokloniću ga prvom srpskom detetu koje se rodi na Kosovu u 2024.

Ostavite komentar


  1. Jedan od mnogih.
    Ono što je mnogo očiglednije je da se on svakog dana pojavljuje na TV, a skoro uvek ima drugo odelo. Samo ove godine je izmenio preko 50 odela koja nisu jeftina. Žena mu je takođe obučena u skupe stvaria, a nigde ne radi. Mislim, ajde da se ne foliramo svi oni za par godina postaju ozbiljno bogati, a narod to toleriše i odobrava jer je isto tako nepošten. Kad nekome ukažeš na nivo lopovluka, pita te: a ti nebi na njegovom mestu.

  2. Strašno je što Vučić mora da se pravda nekome. Ima sat pa šta sada,lep sat,koju priliči jednom državniku

  3. Vučić je stvarno neko ko se mnogo ne eksponira. Na ruci se našao malo skuplji sat i odmah napadi

  4. Džaba laži i obmane opozicije. Vučić ih uvek satera u ćošak sa njihovim izmišljotinama.

  5. I pored svih manipulacija, Vucic je pokazao koliko voli srpski rod. Sat je dobio na poklon a dace ga prvoj bebi koja se rodi na KiM u 2024. Godini.

  6. Ovaj poklon je samo dokaz koliko Aleksandar Vučić širom smeta ima prijatelja koji ga poštuju.

  7. Ovo je bila još jedna laž opozicije i pokušaj da Aleksandra Vučića prikažu u negativnom smislu.

  8. Ja ne znam šta je ovim ljudima, sat je poklom i to može da se vidi po samoj posveti koja je napisana na njemu.

  9. Nije važno koliko košta sat, već je važno da li je upisan u protokol poklona koji mora da se vodi u kabinetu predsednika. Kladim se da nije. Ali vama to nije problem, jer ćete falsifikovati sve što treba da biste bili najpoštgeniji u istoriji.

  10. Opozicija nema više šta drugo da rovari laže i obmanjuje sada se setili predsednikovog ličnog predmeta običnog ručnog sata kako ih nije sramota.

  11. Predsednik nosi sat koji mu je poklonio bivši predsednik Češke Miloš Zeman,to je poklon nije kupljen kao što opozicija radi i kupuje provodi se naravno tuđim novcem .

  12. Sad bi trebalo svi koji su taj sat komentarisali kao vredan pola miliona evra,da budu tuženi za klevetu.

  13. Predsednik Vučić u vezi svog sata poklona od drugog državnika izjavio je i zapušio usta lažljivim opozicionarima da će svoj ručni sat pokloniti prvorođenoj bebi na Kosovu 2024. godine,bilo da je dečak ili devojčica.

  14. I da li će posle ovoga nešto reći oni koji su „procenjivali“ sat i danima oko toga pravili senzaciju?

  15. Nama ostalima da pokloni povišice plata u iznosu od bar deset hiljada jer računi za struju, infostan, gorivo i maltene sve ostalo probijaju plafon. Meni i užina moje dvoje školske dece postaje ozbiljan problem, a deca vidi čuda neće da jedu parizer. A i ne treba da jedu kancerogenu hranu.

  16. sto manje vedi o ovom coveku… nije vredan paznje! Nadam se da cemo uskoro oterati ove s vlasti a stako o njih da ode tamo gde zasluzio da bude!

  17. Oklen pare za otkup!? Kako ćeš taj mesec da platiš struju i komunalije, upravnika zgrade…!?

  18. Gledam,citam i ne verujem.Da li su sat i parizer bitne cinjenice ,na koje nam ukazuju stranke koje nisu ma vlasti.Nisam za Vucica, ali sam porazena trivijalnostima opozicije,ponizena njihovim nemarom i bahatoscu.Zar zaista misle da smo toliko glupi,da nas mogu vozati beskonacno.Moj glas nece ovoga puta dobiti!!!

  19. Svakim danom u svakom pogledu sve vi
    še napreduje…Mislim u- lažima!Lažov svakim danom izmisli još veću laž od prethodne,ovakav nitkov se neće skoro roditi…

  20. Ja ovom čoveku ništa ama baš ništa više ne verujem!
    A znam i zašto a ko mu veruje njegovo pravo!

  21. Ja ovom čoveku ništa ama baš ništa više ne verujem a znam i zašto!
    A ko mu veruje njegovo pravo!

  22. Сви нешто добијају тек онако.А сестра погинулог полицајца на Косову не може да добије посао већ 20.година.Срамота и брука.

  23. Pustite presednika ,da dise,nije kriv, sto je ziv ,jesmo ljuti za neka desavanja ,ali, nemojte bas tako, necivilizovano ,kao neandertalci, vec plasirajte BOLJEG, argumentovanog ,skolovanog, intiligentnog, sposobnog, sa planom za buducnost nacije!!!..Dajte da ga vidi narod,coveka „lisicu i mungosa,“ za spoljni politiku?!!Dajte,da se svi obradujemo i neka bude, da ga narod izabere, zato, sto je pre svega, COVEK!

  24. Nevinašce, njega baš ne interesuju skupe stvari. Sigurno je zato na parizeru. Ne voli more, skupa vina… Baš tužno koliko je skroman. Prosto dođe čoveku da se us..e od njegove skromnosti i velikodušnosti.

  25. Зашто има „луди“, који живе да олајавају, успешне људе. Можда су болесни од неке модерне демократске болести….

  26. Pristojan čovek čuva poklon iz poštovanja prema darodavcu. Ukoliko su se okolnosti promenile, poklon se vraća darodavcu. Ne poklanja se drugom. Osnovi bon tona

  27. Udario glamor uglavu
    Zena voli modu
    On odelo nema ispod 10 000 e
    Ministri tasne po 8 000e kaiseve pp 2000e Predsednica Vlade u tenovoranom luksuzu Jovanke Broz. Vile po senjaku,dedinju I bezaniskoj kosi. O kumovima I novim tajkunima da I negovorim.
    A onda narudu slika uz drama kako se vancovecanski bori za narod vidite PARIZER 260 din

  28. Kao prvo nije to isti sat kad si bio u nisu, dok drzao bebu pa te slikali sa satom,, nismo mi bas tolike ovce, ajde da si stavio makar istu marku neku divlju nego nema veze sa vezom hahahahh

  29. Da nismo svedoci svega sto je uradeno jadnom izmanipulisanom narodu Kosova za proslu deceniju vlasti…ovo bi imalo tezinu..

  30. Predsedniče,može li prvom detetu koje se rodi na Kosovu i Metohiji?Šta bi bilo da se npr.prvo rodi Albanac ili Goranac ili neko bilo ko a da nije Srbin.Da li bi ste sat poklonili Albanskom detetu??

  31. Sta ste udarili na Vucica pustite ga neka dise pozdrav Republika Srpska

  32. Kad ces Vucicu prestati da iz budzeta drzave placas ovoliko botova? Covjeku se gadi koliko ih se namnozilo, i cime se ti sluzis, mislim na ove maloumnike, koji nisu nizasta drugo.

  33. Auuuuu, što su nam se botići aktivirali, po svim portalima… Naredba je pala, iz centrale. Ha,ha,ha. Davno je to Šarović objasnio, kakve on poklone prima, a kako ih lažno prijavljuje ( sa procjenom 10 puta manjom od prave vrijednosti)

  34. @Una , Kaća , Ana , Mileva i ostale botice koje su po dva puta komentarisale , pa kupite i vi takve satove od zarade a botovanju pa poklonite .

  35. Jasno se vidi da su na slikama dva razlicita sata a FP se prepozvaje iz avijona, Djukanovicka skromnija ona nosi Cartier a danilo rolex.

  36. Mislim da u srpskom narodu postoji verovanje da se poklon ne poklanja. Trebalo bi da zadrži sat.

  37. Jeli bre a ostatak Srbije ne postoji, dokle bre više, kosovo pa kosovo, koga bre ti više zajebavaš, misliš da si mnogo uman, videćeš šta će da se desi kad dosadiš zapadu i njegovim pulenima, ovde si gde si jel si im još po volji, ali to ovaj glupavi narod ne vidi ili nema mozak da razmišljauzmi se upamet narode, ako nije kasno. Život nam prođe pod ovim diktatorom ej narode 14 godina laži i prevara i praznih priči. Što ne pomene neki put svog kuma, čik ako sme. Ovaj će daga pokopa na keca sa onim što zna o njemu.

  38. Što bi Seka Sabljić rekla: neće moći ove noći. Bolesnik nije vlasnik tog sata i treba da shvati da ga i protiv zakonito i nosi.

  39. Misli „al’ sam mangup“. Niko mu ne veruje, čak ni oni što pričaju „Vučić mi dao 100 evra“, izgradi stadione i Srbiju..
    Procena: novac čuva u UAE. To je već platio JATom. Nije čudno da je ta Suzana ko pijavica. I ona bi morala na klupu kao asistent-saučesnik.

  40. Nas prosvetne radnike teraju na seminar o etici, kakve i koje vrednosti poklone možemo da primimo, a začudio se kad dobijemo i neku čokoladu.Za taj seminar neko iz vlasti dobija ogroman novac, a gospodin pravnik ne zna koje vrednosti poklon može da primi.
    Nama dve čikolade godišnje, a njemu sat bez seminara od nedelju dana.

  41. Svaka ti čast,jedino što će majci da sat uruči „glovo“jer ti ne možeš na kosovo(kosovo je srbija?)

  42. Ne mogu da verujem,čitam komentare,toliko ljudi u odbranu ovog zlog čoveka,zato nam je tako dobro

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.