U središtu afere o dodeli novca na konkursima: Ko je Aleksandra Čamagić, Šapićeva saradnica i gradska sekretarka?

Ostavite komentar


  1. Nisam iz Beograda ali sam studirao i sluzio vojsku u Beogradu.Beogradjani su ponosni na grad Beograd i divni ljudi.Zasto dozvoljavaju da im se grad unistava?

  2. Bravo novinari bravo, nego ajmo dalje, dalje. Da se izlozi javnosti i ova. Grad. sek za finansije. Bgd..sad. Isto osoba iz sapicevog okruzenja, naime i ona isto tako kao i njen šef Šapić su dok su bili u opštini n.bgd, davali pare opštinske nekim klubovima spor.organizacijama možda isto to vreme kao i ova, ali bez dostave nasta su potrošena, čak je bila i kontrola finansija i ta služba je to sve i razotkrila i sta sta ..završilo se tako što je eto sad na funkciji grad.sekretarke za finansije grada Beograda, …sve ista šema kao i ova koju su razotkrili ovi hrabri novinari , sad o ovoj šemi ove druge možda usta godina 2017 ali ima traga i o tome..

  3. Ne opravdavam poljoprivrednike“koji neobradjuju zemlju a koriste subvencije i za to im se podnose prijave ali kao sto vidimo mnogo vece pare se odlivaju kroz fantomske nevladine organizacije sto nam samo govori da smo drustvo ogrezlo u kriminalu i korupciji. Jaka drzava treba da prezme sve javne tokove novca i finansiranje nevladinih organizacija svede na minimum a razna udruzenja koja se formiraju zarad izvlacenja para neka se finansiraju donacijama drugih ako su nekom interesantna.

  4. I posle nam sole pamet kako ne mozemo da prezivimo bez nastavka puta u EU i donacija koje dobijamo, te da zarad toga moramo doneti „bolne odluke“ u vezi nezavisnosti kosova. A zapravo ONI dobijaju i na svoj luksuz trose milione iz EU. Ja nikad nisam, a ne znam ni nekoga iz moje okoline ko je i centa dobio od EU.

  5. To je razrađena śema za izvlaĉenje novca, rsdili godinama i ne verujem da se za to nije znalo “ gde treba“ i gde se to obiĉno zna. Ne vetujem ni da je taj novac samo ta grupa ljudi uzimala i trośila na sebe. Verujem da je neko drugi bio „krajnji korisnik“ a ovo su bili „radnici“ za neku korist i oni, a sada se, kad su otkriveni, źrtvuju manje bitne figure, takoreći pioni. Otkačinju se tek kad budu otkriveni i krivica se svaljuje samo na njih da bi bili preseĉeni tragovi koji vode do glave ove kriminalne grupe. Tuźioci treba da rade a ne da se prave mrtvi kao u većini afera.

  6. Neko milione a neko(sutra) 20.000din na bednu penziju,i kakav komentar da dam? Mnogo ih je brate,ministara,savetnika,poslanika,saradnika,direktora,zamenika…ma više nego naroda(još malo)

  7. Aleksadri; Vučić, Šapić,Martinović i slični njma.
    Sad Aleksandra! i opet prljave ,mutne radnje.
    Srbija nema sreće sa Aleksandrima i Aleksandrama, jesu veliki, majstori mutnih radnji

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.