Ambasador Žofre podržao Anu Lalić i Dinka Gruhonjića, pozvao nadležne da reaguju

Ostavite komentar


  1. Podrźavam njegovu ekselenciju i takođe pozivam nadležne institucije u Srbiji da istraže šta je to rečeno u Dubrovniku i u tom smislu procesuiraju lica ako se dokaže govor mržnje i pozivam SPC da podnese građanske tužbe protiv lica koja su javno pozivala na pretvaranje hramova u pabove, skvotiranje, mjesta za zajebancjju i razne druge gadosti za koje niko be tvrdi da su „montirane.“ Pa, gospodo, vreme je da se raznim figurativno rečeno Anama, Dinkima, Šakićima, Francetićima konačno stane na put. I da se konačno ustanovi ko je zapravo žrtva a ko dźelat. STOP FAŠIZMU kao što to piše na transparentu koji ponosno nosi na ulici nasmejana i nimalo preplašena g. Ana Lalić Hegediš. Zaista, svi kličemo STOP FAŠIZMU, ali gospodo i vašem fašizmu i rasizmu.

  2. Pozivam nadležne organe da uskrate boravak dotičnom godpodinu iz EU, iz prostog razloga što bi stavovi istog u Francuskoj a protiv Francuske ( npr da je decenijama i vekovima ubijala i ugnjetavala narode Afrike) odmah osudila velika većina i partija i političara Republike Francuske.
    I ovaj tkz EU gdin uporno izbegava da kaže : A što je to profesor rekao i protiv koga?
    Gdin Emanuela neko EU standarde sprovodi npr u Alžiru.

  3. Znaci sledi otcepljenje Vojvodine uz pomoć NATO i EU ako ne budemo dobri i poslusni.

  4. Ambasador treba da radi svoj posao u koji svakako ne spada davanje instrukcija vladi Srbije, ali spada davanje azila „ugroženima“.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.