Amerika uvela nove sankcije Rusiji, proterala ruske diplomate

Ostavite komentar


  1. Право сваке земље јесте да сарађује или одбије сарадњу како економску тако и сваку другу са било којом другом земљом света.

  2. Sada će da lete Amerikanci iz Rusije i polako nema ni ambasada ni veza dok ne izbije rat. Amerika i NATO nemaju želju za mir u svetu već samo svoju dominaciju radi krađa resursa tuđih zemalja i parama za lična bogatstva. E pa mislim da će biti na delu ona stara poslovica. Ko drugom jamu kopa sam u nju upadne.

  3. Prvo primedba; Hoćete li i matični broj građana za komentar?
    Sada Komentar: Izgleda da su prošla ona lepa vremena kada su svet Amerika i Rusija častili predivnim umetničkim ostvarenjima npr.u kinematografiji ili književnosti. Idealista kao ja bi želeli da to bude glavni cilj modernih velesila a ne samo profit profit a ko ne dopusti rat i pustođenje. Kada se američka ambasada obrati sa lepim istorijskim potsećanjima na velikane obe nacije i to na polju nauke i napretka to je lepo pa nekako čovek i zaboravi noviju istoriju . Zašto ne pokušaju te velesile međusobno to isto i da se oslone na stvari koje ih povezuju a ne razdvajaju . Razočaran sam međusobnim odnosom velikih sila koji potiču međusobnu mržnju kod svojih građana a sve navodno zbog građana. Zašto bi američkom građaninu bio pretnja rus sa kavkaza i obrnuto . Političari i državna administracija uz medije su pošast modernog doba . Da i mediji jer ne postoji ni jedan u celom svetu koji ne radi za naručitelja informacije kao normalno i sve administracije kojima bi naručitelj trebao biti svaki građanin a ne neke kompanije i fondovi .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.