Ana Brnabić o Danasu: Jedan dan su radikalno levo, a već drugi radikalno desno

Povodom intervjua sa Slavišom Ristićem

Ostavite komentar


  1. Koliko god to provokativno zvucalo – sto manje Srba na Kosovu, tim vece sanse za mir na Balkanu.

  2. Ova žena se ozbiljno kandiduje za člana SRS i to najtvrdje jezgro. To joj neće uticati na političku karijeru, a za ugled i rejting da ne brine-nema ga.

  3. Super reklama za Vas i nas list- ta osoba koja se lazno predstavlja kao premijerka( mada Srbija nema premijera vec predsednika Vlade), zamislite cita Danas .

  4. A ko pitao sta ovu gospodju ? Mozda dezurna na citanju ozbiljih medija, zajedno sa drugaricom Suzanom ?

  5. Ruse vam se cisterne, tonu splavovi a vi gospoja pravo na dnevni list Danas ?! Nemate druga posla ?

  6. То се зове независно новинарство!!!
    Новинар је ту да пренесе све ставове и свакојака виђења исте ствари.Чале,твоје незнање може да напуни библиотеку.

  7. A znaš li ti gde se nalaziš? Ovo njeno „lupanje“ jasno dokazuje da ona ne shvata slobodu medija, pravo na mišljenje i iznošenje različitih stavova i sa leve i sa desne strane političkog centra poštujući novinarski kodeks! To nemaš ni u Dezinformeru, Srpskom Telegrafu i ostalim tabloidima i zato su ti oni OK!

  8. A šta ste očekivali od IQ-?,. .. možda neku mudrost,ili opasku,pljuvačinu po jedinom svetioniku istine Informeru i njemu sl…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.