Ana Lalić: Nisam bila u prilici da pitam koga sam to uplašila

Ostavite komentar


  1. Uplasem je svaki gradjanin Novog Sada, koji se zbog bilo kog zdravstvenog problema morao obratiti KCV.

    1. Ocito sa razlogom. Ni ja ne bi jos jednom u SRB da idem u bolnicu. Jedan vikend je bio sasvim dovoljan, da imam strah od bolnica za ceo zivot. A to je bilo kraj 80ih, dok je jos bio sve koliko toliko normalno. A ne sad, kad vam se drzava raspada, a predsednik vam je realno stecajni upravnik.

      1. Slovenac, ne podiži rep. Veoma me, po mentalnom sklopu, podsećate na jednog veeelikog slovenca iz mog sela. Ima i takvih kod nas. Za njih u tom, mom, selu imaju jednu malo vulgarnu ali apsolutno tačnu izreku? Kažu, „Ma pusti ga propao je kao mu,a kroz tipave gaće“. Eh, vi ste u takvom stanju i statusu. Negde izmedju..?!

    2. Zbog članka, ili zbog stanja u zdravstvenoj ustanovi?
      Da li je iznošenje istine postalo nezakonito, i od kada?

  2. Gospodjo Ana , ko ste vi da bilo sta pricate naciji o virusu , postoje strucnjaci za virus a ne vi.

    1. Strucnjaci su rekli da mozete u Milano u soping. Jos ste tu? Ako niste vatrogasac to ne znaci da ne umete da prepoznate pozar.

    2. Tuzno je da gospodjs Hegedis pravi sebi reklamu. sireci lazne vesti
      SRAMOTA.REUTERS JE POTPUNO DEMANTOVAO.

      1. @Amer: na Reuters stranici nema nikakvog demantija. Verujete stvarno u to sto pricate?

    3. Nije se bavila virusom druze, nego stanjem u bolnici i hapsenjem poljoprivrednika koji obavljaju posao na njivi gde nema zive duse. Virus se prenosi sa coveka na coveka, osim ako AV nema neka druga saznanja. Osim toga, najvise o virusu prica AV licno – jel njega racunate u strucnjaka za virus? Pustite se botovanja.

    4. Zato je i pitala doktore. I napisala, sta su joj ispricali. Sendvic ili dva?

    5. Dragojlo a ti si kompetentan kao tvoj tata AV, sve stručnjak do stručnjaka

    6. Dragojlo postoji nešto sto se zove sloboda ali si ti toliko primitivan da to nikad nećeš shvatiti

      1. Ajte molim Vas bez uvreda, odmah se vidi netrpeljivost prema onome ko nije za stranku koju zastupate.

  3. Alo BOTINE zamolite decu komšije da vam pomognu, da vam preporuče kako da se edukujete. Da nešto naučite ne ili vam IQ prešao cifru sobne temperatura. Blago vama glupsonima.

    1. botovi da imate imalo dostojanstva ne bi se prodavali . Uskoro ON leti iz zemlje a vi botovi ostajete za procesuiranje.

  4. Nije sporno da sadržina teksta odgovara stvarnom stanju ili makar deelimično. Postavlja se pitanje šta je ova novinarka (nepoznata široj javnosti u poslednjih 20 godina) želela da postigne. Konačno trenutak slave ili socijalni doprinos? Ovakvim postupkom je samo doprinela da njeni „tajni“ izvori jednog dana budu procesuirani ili da im eventualno bude oduzeta licenca.Nama nije pomogla, jer opreme nema dovoljno, pa nema. Kad je već imala „proverenu“ informaciju o stanju u KCV,, zašto se nije angažovala oko prikupljanja potrebne opreme? Sama kaže da joj je ideja bila da pomogne KCV-u. Jel pomogla?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.