Arms voč: Minobacačke mine iz Krušika korišćene protiv proruskih snaga u Donbasu

Ostavite komentar


  1. Samo je važno da se obogate. Za novac će prodati i sopstvenu majku. Sada kukaju zbog špijunske afere, a gore od toga je prodaja oružja kojim se ubijaju nevini ljudi u Donbasu.

  2. Ovakvi clanci su glupost, koriscene su i automatske puske marke Kalasnjikov i razno EU i USA oruzje. Svi prodaju oruzje, poenta je da ne moze ministar unutrasnjih poslova da ucestvuje u prodaji radi licne koristi, nije poenta gde je zavrsilo oruzje iz Srbije.

    1. Pročitaj pažljivije pa ćeš možda primetitit da je tu minobacačku municiju izvozila firma GIM u kojoj ili za koju radi otac ministra policije. Sve je to deo slagalice o skandalu vezanom za Krušik, oca i sina Stefanovića a verovatno i Svetog duha.

  3. Zar bugarska novinarka više zna od naših službi? Sad bi trebalo predsednik da malo pretrese službe i šta one rade, i za koga. Ako država radi ovaj posao, biće teška iduća godina.

    1. Ko JE IKADA REKAO DA BUGARSKA NOVINARKA ZNA VIŠE OD NASIH SLUŽBI NIKADA NI JEDNA SLUŽBA NA SVETU NE IZNOSI U JAVNOST SVE STO ZNA

  4. Ovako, pre cca mesec nego što se oglasio nas uzbunjivač Obradović, na ruskoj TV bila je poduža dokumentovana emisija, sa slikama neeksplodiranih mina iz Krušika koje koriste teroristi na Bliskom istoku, a sad vidimo i ukrajinska vojska u Dombasu. Da li afera sa špijunom iz Rusije koja ovih dana kola na režimskim TV ima veze sa ovim ne znam ali videćemo uskoro..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.