Baljak: Proslava Sretenja jeftin spektakl za pučanstvo, kao u svakoj totalitarnoj zemlji

Ostavite komentar


  1. Ako mi ne budemo slavili našu zemlju i obeležavali naše praznike, neće niko drugi.

  2. Meni je su uvek najlepši vatrometi u Sidneju za Novu godinu iako je i to populizam u svojoj najčistijoj formi.

  3. Nekada davno (SFRJ).
    Postojala je komisija za ŠUND (ko se seća još, šta je to.) postojalo je u društvu sram, stid….
    Na žalost sada je kičeraj na delu.

  4. OK vatromet u Srbiji a sta ima da bude vatromet u nekom gradi Banja Luka u BiH kakve veze oni imaju sa nasom proslavom drzavnosti. Oni nisu nasi drzavljani niti pripadaju Srbiji?

  5. Starija sam, nagledala se sve i svasta, nisam ni za jedne ni za druge, ali 90% vasih clanaka je iskljucivo kritika i napad, sta god da se desi udri po vlasti. Da li imate o cemu drugom da pisete, ako je nesto lepo, kazite da je lepo i obruto jer idealno ne postoji.

  6. @Kejto vi kao sveCki putnik bi trebalo da znate kako to izgleda i kako se oblezava u zemljama koje su slobodne .

  7. Baš tako. Strogo u centar. To je politički šou srpskog imperatora da pokaže svoj lažni demagoški patriotizam i podsmevanje srpskom narodu,

  8. Ovaj narod je ustajao protiv Turaka,Nemaca i ginuo za svoju slobodu.To je jedini recept, ali bojim se da su današnji Srbi slugeranje,mlakonje,kukavice,tako da ništa onda

  9. U totalitarnoj Svajcarskoj 1. avgusta, kada je njihov dan drzavnosti sve puca od petardi i vatrometa u svakom mestu.

  10. Lavina botova koji se prave ludi i pucaju od patriJotiZma….

    Dan državnosti nikome ne smeta, ali ovaj estradni eksploZivni populiZam sa njegovim tipičnim trčanjem za superlativima (koji sa izborima naravno nikakve veze nema)… je čist primitiviZam.
    Kao i svaki drugi fašiZam.

  11. Pa jes’.Treba da slavimo hrvatske i komunisticke praznike k’o za vreme Broza.Secate li se Dana mladosti i koliko kubika drva smo sekli za stafete.Sad im smeta sto slavimo Bozic,Vaskrs….Nase praznike.Licemeri.Neka ih,to ce vremenom nestati.

  12. Potpuno se slažem. Viđao sam i ja to na proslavi 04. jula širom SAD. Vatrometi, parade. Dan mrmota, why not???? Vatrometi, pa se malo puca po pučanstvu. Bukvalno samo u totalitarnim državama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.