Bećković: Ne vidim nijedan razlog da Vučića pozovem u Utisak

Ostavite komentar


  1. Mislim da gresi. Ova emisija je bila poznata po slobodnom iznosenju misljenja i argumentovanom sukobu stavova novinara I gostiju . Svakodnevno pojavljivanje u medijoma predsednika je sasvim drugi koncept. To je ili monolog ilh odgovori na narucena pitanja .

  2. Mislim da ga treba zvati, iako on ne bi nikada došao, jer bi onda ljudi po Srbiji bili u obavezi to da gledaju. E to bi bila onda dobra prilika da se pokaže koliko je „šupalj“ i da je Car u stvari go!

    1. Pa mi koji gledamo Ut!sak znamo da je „supalj“, pa bi se samo nervirali.A i to ionako ne vidi cela Srbija, tako da ne mora da ga zove.

  3. „Zvaću ga onda kada budem mislila da ima nešto novo da kaže“. Ene, sunce mu detinje, pa on uvek ima nešto novo da kaže. Pa on samo čeka da bude pozvan i počastvovan i da se žurno odazove, čak i pitanja nosi sa sobom. Naprotiv, ja mislim da treba odmah da ga pozove, i da se oboje gledaju i ćute do kraja emisije.

  4. Vrlo ružno u neprofesionalno! Dozvoljavate sebi teške reči i istovremeno se žalite na uskraćena novinarska prava!

  5. A sto ne bi moglo…?! Utisak nedelje,sa jos dva pacijenta…? I da se uverimo,da smo lud narod,pre tzv. izbora,najsvetije gradjanske duznosti,za nas najvisi Dom…

  6. A koliko puta je zvala Borisa Tadića dok je bio na vlasti?
    P.S.
    Navikla da ne živi od rejtinga i gledanosti nego od donacija i kombinacija zato joj i nije interesantno da zove one koji imaju podršku javnosti nego one sa kojima se slaže i koji joj povlađuju…Kao da su na kafi!

    1. A zašto bi pa živela od „rejtinga, popularnosti i gledanosti“ i povlađivala najpopularnijima, koji su svakako već previše u javnoj žiži, to nije profesionalno novinarstvo, to recimo TV Pink i TV Happy konstantno rade i time se ponose, tu i tamo dođe neko ko drugačije misli, ali pretežnu većinu gostiju uvek čine pripadnici sigurne većine, dok bi ozbiljni mediji trebalo da se trude da daju reč i glas upravo onima koji se ne mogu tako lako i često čuti, a opet, imaju šta kvalitetno da kažu, a ne one koji nemaju kulture, niti argumenata, i čija je jedina odbrana od kritike – napad po neistomišljenicima. U tome je i Đilas sa svim vođama SzS daleko od pozitivnog primera, ali ih Vučić ipak sve u govoru polarizacije, nekulture i mržnje dobrano nadmašuje, nema mu premca.

  7. Zbog svoga nivoa kulture , elokvencije , vaspitanja , egoa presednik sns sekte nikada nece prihvatiti gostovanje u bilo kojim emisijama , gde je potrebno postovanje sagovornika , ne upadanja u rec ne iznosenja polu istina ili ne pobijanja tvrdoglavih argumenata plus u pravu ste jer nema nista novo da prenese gledaocima osim svoje providne propagande ( propaganda je vestina prodaje lazi i izmisljotina )
    PS
    Gledao sam gostovanje gosp.Tadica u Pressing- u na N1 televiziji …takav politicar , sada sazreo i svestan ranijih grehova …je ostavio na mene utisak Evropskog drzavnika

  8. To je jedini način da digne rejting emisije pošto retko ko to gleda – neviđeno je iritantna i arogantna osoba. Setimo se kako je na b92 ona uvek dobijala na vreme platu – kolko beše 10-tak hiljada evra – dosk su svima drugima kasnili minimalci

  9. Kasno si se setila. Nije ga trebalo nikada ni zvati, trebalo ga je ignorisati kao neku neprijatnu pojavu (prdez u autobusu). Ali jok, svake druge nedelje je visio u Utisku i kukao kako nema prava da nista kaze. I ‘voditeljka’ umesto da mu se zahvali i da ga najuri iz emisije posto bezocno laze ona ga je pozivala i pozivala… Kad pogedas sta se desilo – dala mu je priliku da se ispromovise i sada kada je zajahao sad vadimo iz mindze trnje.
    Sledeci put, ako ga bude – pamet u glavu gospoja!

  10. Vučić ne razgovara, on ima monologe, a i ako odgovara, to su pitanja koja je sam napisao!Nesposoban je da se sa nekim upusti u konverzaciju bez vređanja, omalovažavanja i bahatosti!

  11. Njega trebabojkotovati gde kod se to moze. N1 da daje samo servisne informacije o tzv aktivnostima fukcio era sns. Kao da ne postoje.

  12. Gospođa Bećković još živi u vremenu kada je bila uvažena i imala izvestan uticaj. To vreme je prošlo, najviše njenom krivicom. Kada je počela da se ponaša kao sudija i da nameće svoj stav kao apdolutno ispravnu i jedinu istinu, pala joj je gledanost i popularnost. To je definitivno stanje i ne može ga ničiđ prođeniti. Novinari moraju da shvate da je njihiva dužnost da nama običnim ljudima daju tačnu informaciju. Pravo svakoga od nas je da o informaciji sudi po sopstvenoj pameti. Svako drugačije ponašanje odnosno nametanje svog suda je omalovažavanje ostalih, što niko normalan ne voli. Zato se i novinari i mediji nalaze tu gde su, niko ih više ne uzima za ozbiljno i uticaj im je sve manji. Što bi rekao Njegaš “ u pamet se braćo Crnogorci.“

  13. Bravo za Olju ….pokazala punu novinarsku zrelost….jer se sa ljudomrscima nerazgovara.

  14. Bolje za Olju da ga pozove. Bila bi joj najgledanijs emisija,jer narod ima sta pametno da cuje od njega.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.