Beograd: Veliki problemi u saobraćaju zbog snega

Ostavite komentar


  1. A kako li će tek biti sutra veče kada se bude blokirala trolejbuska i autobuska okretnica na Studentskom Trgu i sve ulice i trgovi kojima „Subotari“ šetaju, uostalom njih nije ni briga jer svi su iz „Kruga Dvojke“ pa lako mogu peške kući.

    1. Miodrag iz Peći,vrhunski poznavalac svake teme koja se otvori u javnosti,pa reko da nije i on kao nam Jorgovanka prodao imanje Šiptarima na Kosovu,pa sad reda radi trtlja zarad sendviča punjenih parizer salamom,a u svojstvu ispunjene dnevne norme prosečnoga bota.

    2. …nesto ne ide u zivotu kada su ti oni sto setaju subotom krivi. Niko te ne tera u krug dvojke, pa ne znam u cemu je problem. Mozes slobodno do BG na vodi. Tamo niko ne seta, samo je malo blato.

    3. A sto to tebe Miodraze dotice kad u Peci sve funkcionise kao i do sada. Tamo nema demostracija.

    4. „Subotari“ su narodno nezadovoljstvo na vlast koja je nesposobna za bilo sta, pa tako i za sneg da očisti na ulicama Beograda. Ne brini Miodraže iz Peci, neće biti ništa gore nego kad ste vi po naredbi vodje blokirali ceo Bg zarad sendviča i jedne crvene, a Putin nije ni obrati pažnju na vas. Ili kad vam satro deca gladuju na KiM a vodja vam umesto hleba dovodi onu kravelu da vam peva. Ja uostalom uopšte ne bih brinula sta se desava u Bg da sam iz Peci, ipak ste vi druga država, ili ne, da pitamo vodju?!

    5. Nije ti smetalo kada ste za sendvič blokirali grad kada je dolazio onaj rus a bio je radni dan. IQ sns bota ekvivalentan je prosečnoj sobnoj temperaturi u zimskom periodu!

  2. Bravo gradonačelnoče! Što si im rekao! Naravno da je nenormalno da u januaru padne sneg, i to celih 13 centimetara. Sram ga bilo. E moj gradonačelniče, đta ti je ova cela igranka trebala pa moraš da glupavim izjavam da pokrivašVesića i ostalu kamarilu u koju si upao. Umesto lavora na Slaviji, bolje da su kupili 50 kamiona i po neku kantu za djubre, da se napravi kanalizacija, obdanista. Luduješ zajedno sa njima i potpisuješ nabavku lampica i djindjuva kao da smo mi divlji indijanci pa nam nudiš ogledalca da se veselimo. Na šta li su te nahvatali i izvukli iz operacione sale ova manguparija. Ali, posle …. nema kajanja. Biće bolje – u subotu šetnja!

  3. Radojičiću,prvo su ti krivi meterolozi, sada 2012.godina dok mi idemo peške,jer prevoza nema,smrzavamo se na stanicama gde ništa ne prolazi.Brojevi koje pominješ slaba je uteha,možeš da kažeš i 5.000 čistača i 1500 vozila,i crni alarm,sneg je tridesetak santimetara,a vi niste u stanju da očistite i da grad funkcioniš.Mladenoviću,trotoar je 1,5 metar,ako čistim pet meta taman i pola ulice,sledeći put donesite uredbu na 10 metara.

  4. u Nišu bio je otežan sve dok gradsko preduzeće nije privatizovano, a od tada privatnici se na tenderu bore za posao i poštuju vozni red, a grad i okolinu čisti privatna firma koja je posao na tenderu dobila. Beograđani se svim silama trude da sprovedu privatizaciju u državi, ali samo van Beograda. Oni su, pretpostavljam, jedini grad koji ima gradsko saobraćajno preduzeće, kao i gradsku putarsku firmu, umesto da to budu poslovi koje dodeljuju na tenderu. Smem da se kladim da imaju i gradski urbanizam koji dobija poslove bez tendera, čime se krši Zakon o javnim nabavkama koji kaže da osnivač, grad BG, samo komunalnim preduzećima može da dodeljuje posao direktnom pogodbom. Zašo je beograđanima toliko bitno da ne rade u privatnom sektoru? Kakve stručnjake izbacuje BU? Poglu pitanje, vidimo kako nam upravljaju državom.

    1. Čudo je to kako su nekima Beograđani krivi za sve.
      A u vlasti, najmanje Beograđana, i u Beogradu i u republici.

  5. putovao iz centra do Karaburme dva sata. za to vreme nisam video jedno jedino vozilo za čišćenje snega. Potpuni zastoj ispd Pančevca. Bar da ćute, a ne na sve to još da nas drsko lažu i prave budalama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.