Beogradska jelka skuplja od Rokfelerove – 83.000 evra

Ostavite komentar


  1. Gde je proslogodisnja jelka, i sta ce biti sa ovom doo iduce godine..da li je ova kupljena ili iznajmljena…ako je iznajmljena cena je ok, a ako je kupljena gde ce da je bace da je uzmem i prodam Malom iduce godine jer ce on najverovatnije biti novi starii grdonacelnik.

  2. Sve siromašne zemlje to isto rade. Pogledajte šta je Čaušesku gradio u vreme dok mu je narod gladovao. Triumfalnu kapiju, onu ogromnu zgradu sa kojom sada ne znaju šta da rde, kopiju Jelisejskih polja. Pogledajte Afriku …

  3. Jedan dečiji vrtić pod jelku.Lako je Malom da postane veći sa našima parama. Sigurno je jelka važna za vanredne situacije i odbranu, da se pod nju sakriju svi fantomi i kompletni gradski idioti.

  4. kad se na jelku ugrade 70000 evra kolko li se ugradjuju na auto puteve strane investitore kojima daju po 10000 evra po zaposlenom.Na godisnjem nivou u srbiji se pokrade pola budzeta

  5. Sekretarijat za vanredne situacije?! A gde su nasipi na rekama toliko godina posle poplava? To treba srušiti, to su naše pare, a njihovi “zakoni” su nepostojeći. Dosta je svakodnevnih članaka i trabunjanja po novinama. Uništiše nas.

  6. 83 000 evra?! Toliko ne koštaju ni veštaćke jelke u Novom Sadu, a kamoli u Beogradu.

  7. Ipak se sve završilo na najbolji mogući način raskidanjem ugovora. Firma Kip lajt će izgubiti par hiljada evra koliko stvarno košta ta skalamerija. Grad Beograd će izbeći plaćanje velikog novca za ništa. Treća strana (partner iz senke) će nadomestiti novac na nekoj drugoj strani (pa dok smo u snazi – ima još poslova!)

  8. To su sve kompleksi siromašnih zemalja koje bar na ovaj način da lice na one bogate. Ako ne mogu ostalim, onda bar jelkom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.