BIA može svakoga da zadrži, ali samo iz dva razloga: Po čemu slučaj Zdravka Ponoša na granici odskače od uobičajenog

Ostavite komentar


  1. Moguce je da se Ponoc pojavio na granici u vreme dok su mu tajno pretresali stan i postavljali sredstva za pracenje razgovora u kuci.Kada su zavrsili, javili su da BIA nije vise zainteresovana,pa je pusten!

  2. Понош је био на летовању негде у Истри.
    Вучићева пропагандна машинерија писала је о томе све и свашта.
    Нажалост и погранична полиција и царина подлегли су тој пропаганди.
    ВИА са овим нема ништа.
    Онда се Велики вођа, издигао изнад свих и као миротворац рекао ДИЖИ РАМПУ.

  3. Прича се да и коке носиље не могу да снесу јаје без одобрења Великог вође, ха ха
    А Понош би да се шврћка тек тако.

  4. Uživate da objavljujte patološke poteze i govore Aleksandra Vučića.

  5. U ovome je cela poenta…“mnogo ljudi koji su stranačku legitimaciju Srpske napredne stranke zamenili službenom legitimacijom Bezbednosno-informativne agencije.“ Mi kao zemlja smo dozvolili politickoj sekti da preuzme sve poluge drustva bez bilo kakve kontrole.

  6. Dno dno dna, izivljavanje i sta ima tu bia da radi sta, ako cemo covek je vojno lice stoga ako nesto treba onda bi logicnije bilo zainteresovanost neke vojne sluzbe ovako ovo je izivljavanje nezapamceno..sve u svemu dno gde ide ova zemlja gde ….

  7. Izgleda da Bezbednosno-informativna agencija ima zakonski osnov da obavi informativni razgovor sa bilo kojim građaninom Srbije, osim sa Zdravkom Ponošom.

  8. Ma nemojte kazati! Šta takve službe rade u hr , u EU i slično. Mogu da te drže koliko hoće i da ti na kraaju da ti ne reći zašto su te zadržali.

  9. Kud baš u Istru da ode…?
    Trebao je, recimo, na Korčulu, Mljet, Brione ili Brijune…!

  10. Takav je posao službe, ali očigledno da ga ne radi dobro kada ovako možete da pišete i klevetate

  11. @Dojčilo: Čoveće, zar je moguće da si toliko naivan ili zatrovan? Sve je jasno i malom detetu.

  12. @Daka
    Da li je moguće da još uvek verujete toj propagandi? Čovek je javno demantovao sve te gluposti…

  13. Svojevremeno je radikalsko smeće od novina pisalo da mi je jedna tadašnja ministarka bliska rođaka, što nema veze sa stvarnošću. Cilj im je bio vrlo ružan ali nisu uspeli.

  14. Izgleda da niko od ovih cinkaroša iz bia ne ume da obavi razgovor, a AV je bio zauzet da bi lično to odradio…..
    bia može da počne da (g)letuje, za drugo nisu

  15. Ovom hajkom i decijom igrarijom sa gospodinom Ponosom,Vucic je dao do znanja da je Ponos jedina realna pretnja za SNS i Vucica..sa drugom “ opozicijom“ postoji dogovor o nepostojanju..velika podrska za gospodina Ponosa .

  16. To je sve tako normalno. I Vucic i Ponos su samo Srbi i u nedostatku nekog drugog kolju se izmedu sebe. Vojnickom terminologijom receno – ista meta, isto rastojanje. Kakav je ovaj jedan pravnik takav je onaj drugi general. Najmanji zajednicki sadrzalac za obojicu je zadojenost Srpskim nacionalizmom.

  17. jedino nikako da lociraju tetku u Kanadi i da sakupe informacije o parama….cccc

  18. Da je sam otišao u BIU,lepo razgovarao,priznao da je pogrešio,ne bi ga zadržavali na granici.

  19. Ma, šta bre, „implicira“!??? Dobro poznato udbaško zastrašivanje!!! Nije ovo nikakva BIA,već Vučićeva banda!!!!! Rđavi ljudi!!!! Već godinama kinje ovaj narod!!! Za sve je kriva kilava opozicija,i 5.oktobar!!!! Umesto da urade ono što je bilo neophodno,oni su glumili Gandijevce!!!!!

  20. Samo da podsetim Trampu su pre neki dan pretresli ranč , nije baš da je Ponoš Tramp ali nek pamti pa vrati. Čudno niko da napiše gde je to bio Ponoš, možda je upravo mesto u prijateljskoj zemlji gde je boravio bio povod za zadržavanje.Samo nemojte da se pozivate na pravo na privatnost jer to u Srbiji ne postoji

  21. Ponoš je zapadni trojanski konj. Treba ga saplitati na svakom koraku. Da se ja pitam, tucao bi kamen, a ne da mi hrvat odlučuje o sudbini Srba. Dokle bre više? Isto mislim i za malog Aleka. Srbija Srbima!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.