Na Petrovaradinskoj tvrđavi će naredna dva dana biti održan „Biznis egzit“ na kojem će domaći brendovi i preduzetnici predstaviti investitorima, potencijalnim poslovnim i strateškim partnerima, predstavnicima ambasada, kao i stranim novinarima.

Kako se navodi u saopštenju organizatora, „Biznis egzita“ u čijem će fokusu ove godine biti afirmacija malog biznisa i razvoj poslovnog ambijenta, pre svega u lokalnim sredinama i u turizmu, predstavlja dobru priliku za poslovno povezivanje, umrežavanje, povezivanje kroz klastere ili projekte.

„Biznis egzit“ je prilika i za planiranje poslovne 2013, odnosno da se kroz mnogobrojne susrete, tematske programe i okrugle stolove potraži šansa u novim oblastima, budući da privreda mora da se usmeri na poslove koji će doneti rezultate u dužem roku, nova radna mesta u opštinama i bolji kvalitet života. Posebna pažnja u okviru ovogodišnjeg „Biznis egzit“ biće posvećena ženi, kao nedovoljno neiskorišćenom potencijalu Srbije, koja zahvaljujući kreativnoj industriji ima sve značajniju ulogu u lokalnoj ekonomiji, selu i preduzetništvu.

Biće sagledani i kapacitet sela i šanse lokalnih proizvoda, što je prilika za proveru vlastitih ideja i dobar „inkubator“ za mali biznis, navedeno je u saopštenju organizatora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari