Blic: Slavica Đukić Dejanović kandidat za ministarku prosvete

Ostavite komentar


  1. Попечитељка за сваки ресор.

  2. Sta je briga! Ceo zivot u politici na grbaci naroda. Nesposobna, nestrucna i posebno nekompetentna za prosvetu!

  3. Blago nama, bila je veoma loša ministarka zdravlja, sada će i prosvete. Pa ona ima onoliko godina, ima li neko mlađi, vredniji, moderniji?

  4. Eto Slavica mora i ovo da radi umesto da uziva …. steta sto spa nema kadrove pa sve mora par njih

  5. I opet..i opet..i opet…ministarka i fotelja..
    I šta vam sada nije jasno?

  6. Срамота ! Она треба да се пензионише !
    Потребна је нестраначка личност , без политичке биографије , са стажом и овереним постигнућима у школи ! Доста је било оних са којима СПС није знао шта ће ! Најзад , не треба нам особа која је често гостовала на Пинку ! !!

  7. Nadam se da će shvatiti koliko su deca zatrpana i da će im pomoći.Ako ona ne reformiše nastavno gradivo,planove i programe ne smanji, može da ih odmah uvede u svoju ordinaciju zajedno sa roditeljima.Od šume lekcija ne vidi se list.

  8. Ko god da bude , neka menja Zakon a u njemu neka smanji ovlascenja direktora skola.Oni si pomocu ovlascenja privatizovali Skole.Clanovi Skolskih odbora su paravani direktorima.Tu takodje treba nesto menjati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.