Borko Stefanović pisao američkom i ambasadorima EU: Rezultati izbora svojevrsni signal za uzbunu

Ostavite komentar


  1. Promasaj teme.
    Da je narod kroz otvorene medije shvatio sta Vucic sprema Rusiji, bili bi ti jos gori rezultati.

  2. Lepoje to Borko sto si ih obavestio o stanju u Srbiji.Medjutim ti kao politicar sa poduzim stazom morao bi da znas da oni sve to znaju i podrzavaju,jer Vucic jos nije uradio sve sto je njima obecao.

  3. Ovaj čovek priča gluposti,svi su mu krivi Boško ,Miloš ,Milica pa i sam narod koi ne glasa kako on misli da treba.

  4. Čemeru od čoveka a po čemu si ti zadužen da tvoje mišljenje je potrebno STRANCIMA ,ko te je zadužio da to radiš i koliko srbomrzitelju!

  5. Šta se batrgate kad vlast iskreno obavlja dužnost. Čitajte šta Kurir piše o robnim rezervama. Uoči izbora sve bilo krcato, a sad pojela maca. Baš šteta što su pokradene pre novijeg rasta cena. Još samo jedan u nizu dokaza da što vlast kaže shvati obrnuto i bićeš dobro informisan. Dakle, vlast informiše samo javnost pogrešno tumači. Nije do vlasti. robnim

  6. G Stefanovicu, na izborima ipak ne glasaju ambasadori i visoki predstavnici. Tako da dzaba si pisao, posveti se biracima u Srbiji, ako znas kako. Ako ne znas, a ne znas, nadji neki drugi posao.

  7. E kad ovaj suskavac nesto kaze, bolje je da cuti, pametniji je. Hteo bi da te oni dovedu na vlas. E nemoze. Takvi kao ti su proslost!

  8. Bedno je ovo što pišeš i kome…što se ne zaposliš u neku od tih ambasada …ali i one neće takve

  9. KO GUBI U SVOJOJ ZEMLJI OD SVOG NARODA NEMA MORALNO PRAVO DA SE ŽALI I KUKA EU I USA, NAROD JE SAM ODLUČIO DA NEĆE POTROŠENE POLITIČARE I NJIHOVU POLITIKU PONOVO.

  10. Borko kukumavci jer ih narod kaznio, nece narod da nam ambasade biraju predstavnike vlasti. Ovo pismo treba da ima naslov:Mrzim Srbiju.

  11. Pokrij se ušima pogledaj istini u oči sjati da narod glasači u Srbiji ne vole PREVARANTE i LOPOVE

  12. Pljuje svoj NAROD i svoju zemlju jer ga ne žele ponovo na vlasti – kako ti čoveče zamišljaš da te state department postavi na vlast? Tražiš novo bombardovanje i uništavanje Srbije samo da bi ti mogao ponovo da pljačkaš?

  13. Možeš da pišeš i pokojnom dedi ali ti više na vlast nećeš nikada ako bog da. Ti si bolestan. Srbija treba takve da sankcioniše.

  14. Šta hoće ovaj Borko ? Zar nije svestan da nemože da dobije vlast kao i ostatak dosa,uostalom svi su isti samo hoće fotelju,briga njih za Srbiju,sve sam neradnik i prevarant..

  15. Višedecenijski parazit . . . Idi nešto radi . . . Beri maline, jabuke, kopaj kanale . . .

  16. Bio si na vlasti I običan narod nije nista bolje živeo.Ti daješ raport stranim ambasadama, kako te nije sramota da tako nesto radis.

  17. Slabi političari uvek traže razlog za slabe rezultate na izborima kod drugih , a ne vide svoju nesposobnost.

  18. Kandiduj se na izborima u SAD,Njemackoj,Francisco,Engleskoj, mozda tamo prodjes.

  19. Ako ovako javno priča o svojoj zemlji šta li priča kad ode u iste? Sramota I bruka!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.