Božović: Bez detalja istrage o ubistvu Ivanovića 15 meseci

Građanska inicijativa "Srbija, demokratija, pravda" traži odgovor na pitanje ko je ubio njenog lidera

Ostavite komentar


  1. Živimo u nadrealnom svetu. Beogradski Trg republike će se rekonstruisati i posle postavljanja novogodišnje rasvete za srećnu 2020. godinu. G.Vesić je samo odložio štrajk glađu protiv „nasilja opozicije“. R. Ljajić je ponosan što je od Specijalnog tužilaštva dobio potvrdu da nije diler droge. Kolektiv RTS se više meseci vrlo posvećeno angažovao na humanom zadatku kojim su brojne kompanije i pojedinci donacijama doprineli da se kupi aparat za magnetnu rezonancu Kliničkom centru Srbije. Premijerka se, u prisustvu ministra državne uprave i lokalne samouprave, uverila u efikasno funkcionisanje usluge “e-Recept” (u Apoteci Subotica). Predsednik SNS je najavio za petak najveći skup pristojnog sveta iz cele Srbije i moguće da će pevati Bora Čorba. Ambasador Kraljevine Norveške teško razume razlike u programu vlasti i opozicije u Srbiji. A danas je prošlo 15 meseci od kada je pred partijskim prostorijama u Severnoj Kosovskoj Mitrovici upucan u leđa Oliver Ivanović i MTS još nije dostavila nadležnom tužilaštvu transkripte poruka njegovih mobilnih telefona. Danas je prošlo i 75 dana od kada je vozilo u kome se nalazio Zoran Babić prekomernom brzinom smrskalo Staniku Gligorijević na naplatnoj rampi Doljevac, a ne zna se ni ko je sedeo za volanom tog vozila.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.