Brnabić: Do 20 časova više od 400 novozaraženih

Ostavite komentar


  1. Zašto ovako konfuzno i nedorečeno? Od kada tačno je 400 novih? Ako se presek pravi svakog dana u 14 i saopštava u 15h, da li to znači da je od 14 da 20 400 novih!? Ovako rečeno i napisano nije baš najjasnije.

      1. Očekujem da novinar(i) traže pojašnjenje. A ne da samo napišu šta su čuli i kraj priče.

    1. Ima 78 000 novih, sta je tebi bitno koliko ih je kad ionako verujes u sve to. Pozdrav

    2. Oni su lazovi najgore vrste njima je u glavama nesto sto bi sproveli ali se ne usudjuju da spomenu jer znaju da ce Beograd izaci na ulice- zakljucati vise ne mozete nikoga!!!

  2. Ovo namerno dizanje tenzija iz sata u sat, sa ovakvim priglupim izjavama, ne sluti na dobro.

  3. Jako velike guzve su u gradskom autobusu na nekim linijama, takodje zastoji u saobracaju, tako da se dosta vremena provede u zatvorenom prostoru sa dosta ljudi na 30cm razmaka jedni od drugih, verovatno ne moze maska tu mnogo da pomogne. Ko je nadlezan da to resi, da li se moze preduzeti nesto po tom pitanju?

    1. O da, itekako može,da se mrdnu stražnjice ispred tastature izađe na ulicu masovno,organizovano i civilizovano i smeni bahata i kriminalna gradska vlast u Beogradu. A zatim po uspostavljanju privremene – prinudne uprave da se jednom za svagda raščisti sa javnim prevozom tako što će se pootpuštati svi nesposobni i neodgovorni dispečeri i vozači, uvesti privatnike u sistem javnog gradskog prevoza uključujući tu i opciju vraćanja linijskog taksija. Ili ako Vam je tako lakše izdvojite mesečni trošak za odlazak i vraćanje sa posla taksijem jer pretpostavljam da sopstveni prevoz nemate, ko bi bio toliko lud da ulazi u konc logore na 4 točka bez potrebe.

  4. Infektoloska klinika je zatvorena zbog renoviranja, tako da ne znam o cemu prica Goran Stevanovic..

Ostavite komentar


Društvo

Svetski skup notara u Beogradu 10

Svetski skup notara u Beogradu

Institucionalni sastanci Međunarodne unije notara (UINL), tokom kojih će više od 150 delegata iz celog sveta iz 54 zemlje Evrope, Azije, Južne i Severne Amerike i Afrike razgovarati o budućnosti notarijata, počinje u sredu u beogradskom Sava centru, saopštila je danas ta organizacija u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.