Brnabić: Ekološki ustanak je bio primer neodgovornosti

Ostavite komentar


  1. kakva je bila sarma kod „šefa“ danas??? Ili si jela punjene lignje iz šerpice??

  2. Anu Brnabic brinu maske. A ministarka Vujovic je protestante nazvala : „lazni zastitnici zivotne sredine potpomognuti spolja“. Po njoj, ko god misli drugacije, on je „strani placenik“.

    1. Svog rođenog oca i majku bi proglasili za strane plaćenike, kad im ne bi išli niz dlaku.
      Jel treba da vam aplaudiramo što nam je priroda zagađena?

    2. I onog kolceta oko srpskog totema. Ako se koš neko seća šta je gospodja rekla povodom toga.

  3. Ekologija i zaštitne maske od kovida nemaju nikave veze. Maske i zagađen vazduh možda imaju. Novac koji vlast navodno ulaže za prečišćavanje otpadnih voda je samo mali deo ekologije. Istovremeno dozvoljavaju gradnju malih hidroelektrana, obustavu planinskih reka, ne kontrolišu zagađenja koje vrše strane firme kao što su Železara Smederevo, rudnik bakra u Boru, fabrika guma u Zrenjaninu, a guraju po svaku cenu i taj Rio Tinto u okolini Loznice. Današnji skup nije organizovala opozicija već ekološki pokreti, a boreći se za čistu Srbiju može se reći da je to deo politike. Da, naravno i to je politika, a sadašnja vlast je na tom ispitu odavno pala, posebno dovodeći na mesto ministarke za ekologiju potpuno nekopetentnu osobu.

  4. Vi ste ,premijerko, licemerni,jer ste bili na Kopaoniku{ili Zlatiboru}i podrzali turiste i recju i svojim prisustvom.

  5. Primer neodgovornosti je kada vas je jedan deo gradjana izabrao i postavio na vlast.

  6. Gledam vesti RTSa u 7 sati i ni reci o ekoloskom skupu. ZASTO? Zar RTS nema obavezu da izvestava sta se desava u glavnom gradu, ispred narodne Skupstine. Dokaz zasto opozicija trazi da se smene poltroni u RTSu..

  7. Neće još dugo moći da obuzdaju narod. Pravih protesta ce tek biti,taman da ostave mere na snazi do sledećeg proleća. Početak jeseni je termin za proteste u punoj snazi, desiće se…

  8. da je i ono otkrivanje spomenika bilo neodgovorno!! Daobro da „nije“!! Nego, vidim da arlaučeš da iza protesta stoje strani plaćenici – pa da pitam, čiji ti ono pasoš poseduješ??!!! Pored diplomatskog pasoša Srbije??

  9. Ma ne lupetaj, a igranka kod spomenika, koliko hiljada ljudi ste dovezli da se poklone velikom vodji i njegovom delu. Sta je to, kako to da nazovemo. Pokrij se i bices pametnija.

  10. Pokazali ste sta znate i umete. Srbiju pretvorili u groblje i smrt, Niko vas vise ne slusa, gotovi ste!

  11. Kakav licemer!
    Boriti se za zdravu vodu, vazduh i zemlju je za.nju neodgovorno.
    Odvec i vrapci znaju da se na otvorenom corona ne moze preneti.
    A vesic, a reka Pek, a divlje deponije, vazduh i voda u svim gradovima Srbije.
    Zdrava sredina treba da bude prioritet broj 1.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.