Brnabić: Ekološki ustanak nije bio politički skup, ali su ga neki politizovali

Ostavite komentar


    1. Ko kaže da nije, za to se svi borimo bez obzira kojoj političkoj opciji pripadamo.

  1. Ne znam da li treba objasnjavati g-dji premijerki, da se ne moze biti malo trudan.

  2. Ekologija je veoma politicko pitanje, nemoguce je ne politizovati ga jer ekoloski problemi direktno proizilaze iz tipa industrije u odredjenoj zemlji i iz toga koliko se ulaze da ta industrija bude sto manje stetna za zivotnu sredinu. Premijerka je mozda htela da zamoli da se pitanje ne koristi protiv vlasti jer joj to nikako ne odgovara, a politizovati se mora.

  3. Nijedan investitor ne sme da zagađuje životnu sredinu. Takve stvari su nedopustive.

  4. Naravno da su „neki“ ispolitizovali … pričajući da je pregovore sa rio tintom započeo DS.

  5. Ukoliko stvarno misliš da je problematika zagađivanja manje važna od ekonomije, probaj ne disati dok brojiš novce.

  6. Naravno da ce ova vlast dati sve od sebe da se ovaj projekat realizuje. A zašto da ne potpišu, pa neće Brnabić, kad ova vas padne, da živi u Srbiji.

  7. Hajde zeno dogovori se sa samom sobom, ustanak je u subotu bio politicki skup u nedelju nije. Na hiljade gradjana je muka naterala na ekoloski ustanak, pa su licemeri a Vesic i antivakseri sto cupkaju su ljudi za koje imate razumevanje i njih je strast ponela. I na kraju nemojte nas vi ubedjivati kako zivimo, znamo to bolje od vas, a to nema veze sa onim kako vi zivite.

    1. Politika je sve kako se okreneš, čak i na radno mestu, kući, kafani, svako svakome spletkari i politikari!

  8. Po ovoj osobi, svako spominjanje Vučića je politika i politizacija, jedino on to nikako da shvati, pa se ponaša kao margarin…

  9. Cuj „o Jadru moze da se diskutuje“ Pa sto niste prvo diskutovali sa narodom i strucnjacima pa onda potpisivali okultne ugovore ? Kada ste uopste oko bilo cega, sa bilo kim diskutovali ? Posle vam je djavo kriv kad vas narod proziva da morate da se sklonite. Sklonite se !

    1. Ovde sve mere treba preduzeti i napraviti najbezbedniji vid iskopa za rad bezbednosti gradjana

  10. гдегод да се огласи неки напредњак то постаје или политика или политикантство, а свима другима је то строго забрањено. Да неко други изрази политички став то је највећи грех. Ја мислим да је политика и цена млека у радњама.

      1. Mi srpski naprednjaci, mi smo posteni ljudi. U sve nas diraj, ali u postenje nemoj!

  11. Tipicno za ovu osobu – zavlacenje nojeve glave u pesak. Zar njoj treba da objasnjavamo da je danas svaki skup politicki? Zar ne vidi da su doterali cara do duvara? Takve/i vide samo ono sto zele da vide – ostalo je mrak!

  12. Ako neko politizuje sve proteste u Srbiji onda ste to Vi gospodjo Brnabic.Za sta god narod izadje i javno izrazi ne zadovoljstvo vi to odmah prebacujete kao poltizaciju i ko onda politizuje sve dogadjaje?Sramno je da izjavljujete kako Vam je ekologija u Srbiji na prvom mestu kada situacija nikada nije bila gora nego danas.Ne mozete da sedite u foteljama i da pricate kako je sve dobro,vi ovim gestom otvoreno pokazujete da vam uopste nije stalo do ekoloskog stanja u Srbiji.Prestanite da plasirate lazne vesti nije ovaj narod lud.

  13. Nema ustanka bez nas seljaka, a mi seljaci glasamo vec za vlast, tako da cao!

  14. Pa šta? Vaša baš politika hi je navela da protesvuju vanpolitički a političari treba vas da smene.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.