Brnabić: Licemerni napadi na Vučića

Ostavite komentar


  1. Toliko glupisti, lazi i nonsensa u jednoj izjavi nije u stanju ni tvoj gospodar da iznese

  2. Vecih licemera od velikog vodje i nje nema,a svi ovi koji im se dodvoravaju morace da odsede u karantinu jos koji dan duze kad sve ovo prodje zato sto ce ih biti sramota da izadju jer su pljuvali po svojim sugradjanima . Sramota,sramota i sramota!

  3. Ako već obilazi žarišta nek skokne do sajma da obiđe obolele građane. Može i da se rukuje sa njima u propisnoj opremi, naravno, ako sme? Za fotoreportere je lako istovariti kamion sa 3 respiratora, dve bale hiruških masaka i 2 palete rukavica, 10 zaštitnih odela i 3 vizira.

  4. Kakvi bre napadi Vucic napada narod svakog dans ubi ga psihicki .Uvodi zabranu kretanja aon ide u kampanju po Srbiji

  5. Ana jos jednom apsolutno upravu. Sta god da Vucic uradi, on je trn u oku, i u svakom gestu se nalazi dlaka u jajetu. Aman vise ljudi trgnite se i ostavite politicka prepucavanja i napadanja za predizbornu kampanju.

  6. Sta god da uradi Vucic, uvek ce ga pojedinci vredjati. Jer sta bi opozicija drugo radila?

    1. Kakva crna opozicija to nije ni o od jedne normalne zdrave opozicije sve sami hostapleri bednici praznoglavci koji se vrte tu vec 30 godina prave hijene pirane koje se samo bore za vlast bez ikakvog plana i programa.
      Srbiji je potrebna jedna normalna nova zdrava opozicija i to neka sasvim nova lica

      1. Mislite na Vucica, Dacica, Seselja i ekipu? Tacno tako, sve jedna te ista lica vec 30 godina. Svi ostali akteri su manje na politickoj sceni, ukljucujuci i sadasnju opoziciju.

  7. Srbija je naučila da u ovakvim situacijama što je moguće više treba da se oslanja na sopstvene izvore, znanje i proizvodnju.

  8. Znaci kad ona polaze sliku Danila to je ok, a kad Danas stavi sliku nje kako drugi sliku Danila – zloupotreba.
    Pa Dragi da pred na konferenciji i pitala je… Da li je normalna?

    1. I posle kažu nema demokratije, svako veče prizivaju predsednika, i nikom ništa, nikakve sankcije, nikakve kazne.

  9. Kako udobna fotelja i funkcija ucine da se covek izgubi u svemiru je primer AnaBrnabic.Ocekivao sam od nje da se nece baviti pricom “Ovaj je ovakav onaj je onakav“ i “Rekla kazala“sto ne prilici osobi koja obavlja tako odgovornu funkciju.Biti Premijerka srpskog naroda a gotiviti samo one koji su istog politickog opredeljenja je greh prema onima drugima.Neodmerene i ponekad vrlo uvredljive izjave Ane Brnabic su ucestale posle doskorasnjeg uclanjenja doticne u SNS.Pocela je da brani Predsednika Aleksandra Vucica pa me bas zanima sta je u pitanju “Odanost“ “Prava ljubav“ ili “ Udobna fotelja i funkcija“za koju se doticna i rukama i nogama bori.Onom ko pametno razmislja jasno je sta je u pitanju.

  10. Stavljanjem u odbranu svog SEFA ,kako je kazala da ga oslovljava Ana Brnabic ne brani toliko njega koliko se i nogama i rukama bori da ostane posle izbora u udobnu fotelju i obavlja funkciju koju obavlja trenutno.Imam osecaj da navedena pre pojavljivanja u medijima ili kad vlada treba nesto da odluci po hitnom postupku se pojavi kod njenog SEFA da zatrazi svoje misljenje.Ni jedna Premijerka u nekoj uredjenoj drzavi se ne ponasa u stilu “Rekla kazala i Ovaj je ovakav onaj je onakav“kao sto se na zalost ponasa ona.Svaka cast njenom SEFU koji nije bas onakav kakav bi trebao da bude na tako odgovornoj funkciji ali ona bi posto zeli da obavlja funkciju Premijerke, ako ne sta drugo bar da poseduje svoje JA i da shvati da je Premijerka svih cak i onih koji imaju drugacija politicka opredeljenja jer cesto zna u svom pojavljivanju u medijima da se pohvali kako je Srbija demokratska drzava.Bas se pitam da li je.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.