Brnabić: Mir je najveća vrlina

Komemoracija žrtvama stratišta u Jajincima tokom Drugog svetskog rata

Ostavite komentar


  1. Borba za mir je nešto čemu svet treba da teži, ali izgleda da smo mi jedni od retkih koji su se kroz celu svoju istoriju borili za taj mir

  2. Ne smemo nikada zaboraviti nevine žrtve fašističkih, genocidnih trupa Trećeg Rajha i njihovih pomagača iz zemlje i inostranstva kojima smo mi bili niža bića i bili smo krivi zbog samog svog postojanja. Ne smemo zaboraviti da se ne bi ponovilo.

  3. Srbija je tokom svoje istorije najviše osetila koliko je mir vredna zlata vrlina. Svojom politikom u regionu prvenstveno, a i šire, Srbija i pokazuje koliko poštuje i vrednuje mir.

  4. Srbija je morala do sada da nauci dosta iz svoje istorije, stradanje je bilo sasvim normalna pojava u nasoj istoriji, moramo vise da se cuvamo i budemo jaki da se neke stvari nikada ne bi ponovile

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.