Brnabić: Protest protiv nasilja, kakva zamena teza

Ostavite komentar


  1. Ova nesposobna vlast, narocito Beogradska, nam blokira kreanje svaki dan, jer ne mogu da rese problem guzve u saobracaju, odnonsno ne pada im napamet da se bave necim sto ne donosi veliku proviziju kao nepotrebno i besmisleno prekopavanje gradskih ulica i trgova, sa podizanjem kolosalnih i nprelicnih spomenika.

  2. Za ovu gospodju je potreban prevodilac.
    Ne zna jednu prosto proširenu rečenicu da sastavi.

  3. Gospođa nije videla ko je nosio palice i čekić i vozio bager pravo na ljude, protest je bio usmeren na vaš teror zakona otimanje zemlje poslednje što je ostalo ovom narodu. Vi niste tolerantni, narod bi pustio vaše glasače Vama je bio cilj da pokažete kako ste moćni ali to je bilo pravo lice vaše vladavine i narod to neće više trpeti sram vas bilo, Vi ste predsednik vlade i ovih građana koji vas ne podržavaju krećite se u tim okvirima.

  4. Sramota ko je premijer! Neka se stidi. Ali to nema ni morala, ni znanja, ni morala. Tužno.

  5. gospodjo brnabić umesto što druge nazivate nacistima, možda bi bilo bolje da se pogledate u ogledalo, zapravo uzmite grupnu sliku svojih saboraca …. biće ti jasnije.

  6. Pa onda izadju momci da motkama i čekićima da rešavaju problem?
    Pošto su debili,drugačije i ne znaju!
    Nisu prošli pored civilizacije,pa ne znaju da se u civilizovanim društvima nesporazumi rešavaju razgovorom,naravno u školu nisu ni išli,pa nisu imali gde da nauče da „lepa reč gvozdena vrata otvara“!

  7. Nema tu zamene teza, jasno se vidi da je neko naredio gaženje i batinanje ljudi koji se bore za čist vazduh, vodu i zemlju.

  8. Kad protestvuju taksisti i blokiraju grad to nije nasilje. A kad režimski batinaši biju narod koji mirno protestvuje to je zamena teza o nasilju. Marš bre!!!

  9. Da zadrži vilu i batine milionske poslove, fašistima naziva protestante koji se bore za zdravu životnu sredinu, a narodom ljude koji udaraju sa čekićem i motkama građane, i teroristu koji buldožerom ide da gazi protestante. Neznanje srpskog jezika nije opravdanje za pogrešne kvalifikacije.

  10. Kakvo nemanje obraza, dostojanstva i svog mišljenja. Ona čak nije ni političar,nego puki izršilac AV naredjenja, isto kao i oni što su došli sa bagerima,čekićima i letvama. Taj nivo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.