Brnabić pružila uveravanja Briselu da će vlada obezbediti slobodu medija u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ispada da je osoba koja ničim izazvana sedi u fotelji premijera ustvari priznala da mediji u Srbiji nisu slobodni.
    Šta „šef“ kaže, zna li se išta? Ili je Seka Sablić važnija?

    1. Ja sam sam ovo Brnabino „pružanje uveravanja Briselu“ shvatio kao jasno priznanje da u Srbiji NEMA nikakve slobode medija.
      Jer zašto bi neko nekome „pružao uveravanja“ da će nešto promeniti, ako nema razloga da se to menja?
      Naravno, uprkos „pružanju uveravanja Briselu“, Vučić (Brnaba se tu ionako ništa ne pita) neće NIŠTA promeniti po tom pitanju (ili ako i promeni, to će biti samo još gore nego što je sada) i uzurpiraće ih do svog poslednjeg dana.

  2. Ko kaze da nema slobode govora ?Pogledajte tzv.parlament,kako posla
    nici “slobodno”pljuju sve od reda,umetnice,umetnike,slobodne medije i
    sve slobodnomislece ljude,pozivajuci plebs na linc.Tzv.premijerka gara
    ntuje da ce se mediji “osloboditi”.To se nece desiti,budite sigurni.
    po

    1. Baltazare vidi N jedan i Novu pa vidi kako se pljuje drzava vlast i sve ono sto ima nacionalni karakter.
      Gosti su neretko nebitni kvazianaliticari koji se navode da pljuju i vredjaju ili mipodastavaju sve sto vredi u ovoj zemlji.

      1. Ukoliko mislite da to nije rezija vlasti da se stekne utisak slobodnih medija, naivniji ste nego se cini na prvu loptu…Dakle sve je to deo istog igrokaza…Nemojte da mislite da to ima vezee sa slobodom….naprotiv…

      2. Tebi niko ne brani, Cmaci dok ne padnes u nesvest, ali nemoj pricati da ja nisam patriota zato sto imam nekog ponosa... u tome je poenta kaže:

        A sta vredi u ovoj zemlji pa neko to pljuje bez razloga? Ajde, jednu stvar da mi navedes. Da ne pominjem da onaj ko je na vlasti ima pet puta vecu odgovornost sta ce i kako ce da se obraca u javnosti. naravno, za vas „panjeve“ iz SNS-a je to totalno nerazumljivo, ali jednostavno je tako jer je svako oruzje represije u vasim rukama i vi ste ti koji trebaju biti pazljivi sta radite i kako se obracate bilo kome. Ako ti to nije jasno, onda nema svrhe objasnbjavati neke druge kompleksnije stvari. I jos jedna stvar, niko od onih koji nisu na vlasti ne napadaju ikoga iz vlasti za misljenje koje ima vec se napadaju zato sto su bedne lopovcine, dok je napad vlasti na druge iskljucivo zbog toga sto se neko ne slaze sa njima i nece poput vas da ljubi ovoga u peDu.

      3. Upravo si opisao propagandna sredstva sa nacionalnom frekvencom. Ne zamera ti se; pohovani i sprženi mozgovi, imaju takvu percepciju.

      4. Kod koga si diplomirao teoriju da svako ko ne duva u istu tikvu s Vučićem, taj se „bavi politikom“, pljuje i državu i vlast, i „sve ono što ima nacionalni karakter“? Kod profesora Atlagića ili Martinovića?
        I ko je taj što „navodi“ (kako? bežično?) te nebitne kvazianalitičare „da pljuju i vređaju ili nipodoštavaju sve što vredi u ovoj zemlji“?
        (Uzgred, ako su baš tako nebitni, zašto uopšte pominješ i njih i njihove nebitne kvazianalize?)
        Ceo tvoj prethodni komentar si mogao da skratiš u sledeće: „ko nije za Vučića, taj je državni neprijatelj“.
        Ali ipak, i ovako smo razumeli da si samo prosečan bot.

  3. Da bude sloboda medija ista kao i u Evropi.Sve same slobode svuda oko nas.Nikada nije bilo vecih sloboda u svetu nego danas.Pa ovo lici na raj.Blago nama ljudima

    1. Ma sta koga boli za svet? Bitno je da vi botine sjasete jednom za uvek, a sa Evropom i svetom cemo mi lako…

  4. „Brisel pozdravlja osudu ovih napada i pretnji od strane vlasti“
    Ovo je brod ludaka.

  5. Vladajuca klika na celu sa Vucicem(presednikom SNS-nke)-sefom Brnabiceve,nema kapaciteta da ispuni obecano.Da ne sputava slobodu medija.Jer ne znaju da pojme kljucne stvari,sta je to-medij sa nacionalnom frekvencijom,sta je to slobodni medij i sta je to sloboda ustvari?Vucic je bio ministar informacija u svom predjasnjem radikalnom zivotu.Zato glumata nezamenivog i najpametnijeg.Tako se najlakse krije beskurpuloznost,bahatost,laz i huliganstvo.Pogresio je Tramp sto mu je dao olovku na poklon.Sudeci po njegovoj biografiji,trenutnoj laznoj transformaciji u demokratu i patriotu,dok kumovi i braca oko njega mulje li ga mulje–njemu vise pristaje malj u ruci,nego olovka.Svi treba da znaju da doticni nema kapaciteta da nas uvede u EU-ju.Jos manje kapaciteta da od Srbije napravi novu Svajcarsku.Najvise sto moze uciniti je da UCK–hirurzima pokloni srpsko Kosovo i Metohiju.Dosad je to zaokruzio 75%.Ostaje jos da zaokruzi i to papirce na kome ce defakto potpisati koliko je nase od totalnog naseg-tri sela i dva zaseoka.Patrijar Irinej je umro i Vucic nema kome vise da polaze racune oko ordena Svetog Save.Rusi su videli njegovo pravo lice na hoklici u Vasihtonu.Srecom Srbi jos nisu bacili(stavili ad-akta)svoj glavni politicki argument-T o l j a g u….!

    1. Napominjem ovde da t o l j a g u mozemo podici na visi politicki stepen.To jest iz stadijuma monologa prebacimo u stadijum srpskog dijaloga.Treba samo doticni argumen(pravu toljagu)umociti u balegu.onda ona deluje kao podmazana.

  6. Kako neko moze da pruzi uveravanje da ce povecati slobodu medija a da se on licno uopste ne pita o bilo cemu bitnom u ovoj zemlji? Ipak je „fikus“ samo „fikus“.

    1. Ništa ne košta u svakom pogledu izopačene nakarade, da obeća! Problem je u one koji joj poveruju. EU im sigurno ne veruje, ali vazali im takvi odgovaraju. Ima njima ko veruje, mentalno obolela masa i lakoverni šićaržjije.

  7. Možda g-din Brnabić smatra da su političari u EU glupi a možda ga nije ni briga šta misle jer cenu ionako uvek plati srpska sirotinja.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.