Brnabić: Razumem emotivnu reakciju Vulinove partije na KRIK

Ostavite komentar


  1. Bullshit – nije to sukob KRIK-a i PS-a nego je KRIK jasno optuzio Vulina (a tu morate da se umesate jer je ministar u Vasoj vladi). To sto se PS (u svom stilu) oglasio to je zato sto brane "lik i delo" a ne zato sto je njih neko prozvao.

  2. Gospođica premijer nije u pravu. Nije ovo sukob portala i partije, već je reč o sukobu kriminalizovanih državnih institucija sa zdravim razumom i čestitošću, čiji bi reprezent, na kraju krajeva, trebalo da budu iste te institucije. Izjava da se državni organi bave slučajem je apsurdna jer su isti organi leglo hohštapleraja. Svedoci smo mnogih slučajeva kojim su se državni organi bavili sve do zastarevanja istih, kao i onih koji su ekspresno rešavani ukoliko je rešavanje istih u interesu napredne družine.

  3. Cekaj, ne razumem, normalno je nekoga zvati narkomankom, onako iz revolta?
    Onda gospodjica Premijerka mora da razume i to da bih ja ovog shizofrenicara sumljicio da je lopov!

  4. Niti je Vučić moj predsednik niti je Brnabićka moja premijerka niti je Vulin moj ministar tako da je podrška Brnabićeve Vulinu skroz u redu. Sve je to jedna te ista ekipa socijalnih otpadnika i uzurpatora vlasti koji ne dele sudbinu naroda kome pripadaju nego se za šaku eura ljube sa evropskim okupatorom.

  5. Nisam ni očekivao da će Ana smeti da kaže bilo šta protiv "svog" ministra- lažova!

  6. Ne zanima me više Vulin, Vučić, Dačić, Brnabićeva, Mali i svi ostali. Što god se više piše o njima to su sve popularniji. Srbi vole čvrstu ruku i Srbende na čelu države. To što zaobilaze istinu smatraju sposobnošću. Tramp, Putin, Merkelova, Makron, Mogerinijeva i drugi su naivci koje će Srbin tobože vući za nos. Mene zanima bolji život, veće plate i penzije, da zaposlim sinove i kćerku i da se BDP po glavi povećava tako da budemo 25-ti u Evropi kao za vreme Tita a ne 42-gi. kao danas.

  7. Dali ova zena ima stav o tome sta je ispravno a sta ne. Ali kako je u tom ““drustvu““ nista nije cudno…

  8. Koštunica je bio neobavešten a Ana je sva "fina" i maltene ni o čemu nema stav i mišljenje i još da neko glupo obrazloženje za nemanje istih. I to je premijer? Možeš biti umeren i odmeren a pri tom da izneseš mišljen i stav.

  9. Ne mogu da verujem da zena, koja je sigurno zbog svog seksualnog opredeljenja pretrpela brojne uvrede i etiketiranja tokom zivota, ima razumevanja za one koji novinara javno nazivaju narkomanom. Kako interes ljude cini saosecajnim! Sram te bilo Brnabiceva!

  10. Premijerka mora malo da vežba igricu zvanu "zamena teza". Neka joj uzor bude predsednik, on je najbolji što se tiče igranke zamene teza. On to tako elegantno radi, da je prosto neosetno, gde se zaobilazi istina. Na kraju i sam poveruje u ono što priča.

  11. Onda ćeš, draga, razumeti i moju emotivnu reakciju na ovu tvoju izjavu, koju ću pretočiti verbalno u izjavu/reakciju da si ti ipak stvorena samo za razvijanje kora za pitu u uslovima privatnog domaćinstva, a nikako za bilo koju javnu funkciju.

  12. Naravno da premijerka ima razumevanja. Zna ona da su oni svi tamo iz vlastitih interesa. Pa i ona sama.

  13. Sve neki emotivci u ovoj vladajucoj koaliciji, preneki dan SNS-ov gradonacelnik Subotice, pun emocija bije i preti betonskim cizmama, sad ovaj Vulin jadan, toliko emocija ni u spanskim serijama ne moze da se vidi. Divni ljudi… osecajni

  14. Sama konstrukcija recenice je besmislena: EMOTIVNA reakcija PARRIJE!! Kao da partija moze imati emocije. Mozda autor te gadosti od saopstenja, ali parrija svakako ne!

  15. Da, emotivnost je uzrok potpunog negiranja posedovanja stambenog prostora od 1.000 (Hiljadu) kvadrata od Dedinja do Krka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.