Brnabić: Životna sredina, čist vazduh? Jedina stranka koja se time iskreno bavi je SNS

Ostavite komentar


  1. Sve ste preduzeli ds Beograd danima bude najzagadjeniji grad na svetu ( to kaže satelit,ne Kurti i Milanović).Vrebate i priliku da dolinu Jadra pretvorite u vazdušnu banju uz nesebičnu pomoć Rio Tinta.Vazduh u Zrenjaninu i širokoj okolini obogatićete mirisom topljene gume.Termoelektrane i dalje še sipati pepeo i dim pun ozona po Tamnavi i Kolubari,dok vi crtate projekte o osumporivanju.Uspećno ste uterali reke i potoke u cevi da ne žubore ,da u njma ne treba da žive ribe i rakovi .Prokopali ste tunele po Beogradu za metro i auto saobraćaj tako da ste „vaš“ centar grada na Beogradu na vodi oslobodili smoga koji ovih dana guta i udiše elita koja tu stanuje.Nadčovečanskim naporom uspeli ste da načnete Zlatar sa svim predznacima skore zlatiborspavaonice i kopaonikspavaonice.Preko direktora Srbijašuma uspeli ste da posečete sve što se može poseći i prodati (ali on nije vaš ,on je iz druge stranke,pa i oni učestvuju u ekološkom zločinačkom poduhvatu).O parkovima i „plućima“ gradova da se ne priča,tu su sada betoni,uredno složene kocke,poslovnostambeni objekti,kafići,butici,šoping molovi,garaže,….Srbija ne sme da stane…..

  2. Eee, mukice, pa da posteni, pametni ljudi imaju pristup budzetu kao tvoj Gazda, u Srbiji bi bio i cist vazduh, i cista zemlja, i ciste vode, a i biografije bi bile ciste.

  3. Životnu sredinu u Srbiji vi izSNS-aste toliko zaradili da više nemoze da se dise.Kada vas očistimo i Srbija će propisati.

  4. Kako je nije sramota da govori o brizi za životnu sredinu? Pa jesu li nedavno doneli Zakon da se hiljadu puta smanji kriterijum za nivo nečistoća u otpadnim vodama koje se ispuštaju direktno u vodotokove?
    To može samo osoba bez trunke morala! Po principu: obraz pod g… noge, pa napred u kampanju!

  5. Bas verujem Ani Brnabic poslednjoj u neuredjenoj drzavi Srbiji da njena SNS i ona iskreno vode brigu o zivotnoj sredini.Kako iskreno vode brigu o zivotnoj sredini primer je pravi haos ne samo u glavnom gradu nego i u svim gradovima sirom Srbije.Ne cudi da navedena prica bajke o uspesnosti Aleksandra Vucica i Srbije a oni nikad gori jer su izbori na pragu a ona je ludo zaljubljena u funkciju i udobnu fotelju pa mora da se udodvori i za njih bi prodala sve na svetu.

  6. Zato je AV, kad je doveo kineze u železaru, izjavio da se ne razume u ekologiju i zagađenje pa se, retorički, zapitao „a što bi me to i zanimalo“. Možda zbog „napretka“ u broju obolelih od raka u Smederevu i okolini? Pre AV, bilo ih je 2.000 a sad 8.000 što je nesumnjivo veliki (400%) „napredak“ Acine i Anine stranke. Bog im platio.

  7. Gospođo! Izvolte doći u Zemun, na Kej!! Sa sve vašom stranačkom vrhuškom! Ali kada nema vetra!! I saaamooo duuubookooo dišite!!!

  8. Bilo bi lepo da je tu „brigu“ o životnoj sredini upotpunila snimkom onog Nemca koji je plivao Dunavom, uzorkovao vodu a u Beogradu odustao. Objasnio da ne može da pliva kroz fekalije, parafraziram.

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 9

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.