Čak 251.000 evra građanima koji su tužili Srbiju

Izveštaj Saveta Evrope o broju izvršenih presuda Evropskog suda u Strazburu pokazuje poboljšanje u celoj Evropi

Ostavite komentar


  1. Zar je iko (normalan) u ovoj banana drzavi ocekivao da ovi diletanti i bitange,u „liku i delu“ turbo-radikala tj. SNS,bilo sta suvislo,normalno,moralno,prakticno a da ne spomenem,STRUCNO urade ???? Eeeeeeeee !!!

    1. Derene bečkerečki, da li je percepcija realnosti koji demnstriraš posledica neke bolesti, pa da te sažaljevamo, ili si samo malo više potegao iz rakijske flaše, pa je blentavost privremenog karaktera?

      1. Ne pokušavaj da stručnim terminima maskiraš svoju tupavost. Čim ti branis sns tu nikakvo književno izražavanje ne pomaže. upamti, što priliči jupiteru ne priliči volu!

  2. A kad dođu, a doćiće uskoro, na red i tužbe zbog oduzimanja penzija, biće to mnogo veća suma.

  3. A kome drugom da se zale gradjani Republike Srbije kad ovaj pravni sistem presudjuje u korist kriminalaca koji, kako sami kazu, imaju podrsku vlasti (narocito trgovci oruzjem poreklom iz BiH – Republike Srpske. Dozvoljeno im je, u slucaju otpustenih radnika SRPSKE fabrike stakla da ne postuju pravosnaznu presudu Privrednog apelacionog suda koji je odbacio koja odbacuje zalbe na odbacivanje stecaja (odbacivanje stecaja postaje pravosnazno) kojim osnov za otkaze nije ni postojao a drzi se presude pilot tuzbe Apelacionog suda u Kragujevcu kojom se dlimicno usvaja zalba djavoljeg advokata Tomaseva i odbacuje tuzba radnika kao nepravovremena (ne kao neosnovana)i u cijem slucaju proces jos traje (Kasacioni sud i Visi sud Jagodina). Ako tome dodamo zakasnjenje u predaji zahteva za reviziju i zadrzavanje previse sudskih stvari u ovom slucaju, kome drugom da se zalimo sumnjajuci na pritisak ovih kriminalaca na sudove u Srbiji u ovom diplomatskom skandalu ako ne Sudu za ljudska prava u sudu van Srbije

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.