Čanak dobio poziv da se javi novosadskoj policiji po zamolnici crnogorskog MUP-a

Ostavite komentar


  1. Niko nema prava da rovari po drzavi Srbiji i poziva na separatizam nekaznjeno to nigde u svetu nema , nazalost ovde zakona nema ,jer da ga ima odavno bi ova spodoba bila u zatvoru na duze staze…

  2. Kamo srece po Srbiju a bogami i citav Balkan da je vise intelektualaca poput gospodina Canka..ali stvarnost je drugacija..sad je Seselj,Vucic,kapetan Dragan ,Vulin itd..dosli iz srednjeg veka..

  3. Uzas od „coveka.“… Narode jeste li coravi?
    Za sve se brine samo ne za svoj narod…
    Kao bio je na kosovu srbima nije lako video je i sam priznao …I sta sada radi da bi im pomogao? A za sve druge je „mnogo“ zabrinut..Glumac ali los..
    Neko ga placa i to dobro da mlati praznu slamu….

  4. @Nele: Ne dmeta ti sto Dodick rovari po Bosni, to nema nigde na svetu, Nule?! Ćanak je filozof za vase gluperde SNS-a sa ukradenim diplomama i parama od naroda!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.