Čelnici advokature danas sa predsednicom VKS povodom stava o troškovima obrade kredita

Ostavite komentar


  1. Koliko ja ovde razumem, gradjani nece platiti nista, posto su sudske troskove inace i uzimali samo advokati, ovde je problem, sto ce sada ako izgube sporove, iste troskovi advokati morali da plate koji su po banderama i lepili oglase i zvali klijente i uvalili ih u sve ovo i obecali da nece imati nikakvih troskova, odatle i ovolika buna sada, posto po ugovoru koje su sklapali naknada je bila klijentova a svi troskovi advokata po dobijenim sporovima

  2. Ja stvarno neznam kako VKS funkcioniše.Tako je i sa nama bilo koji smo 2013 i 2014 bili na birou i manje nam je uplaćivana mesečna naknada.10 hiljada je dobilo te bedne razlike a onda VKS donese odluku da je pravilno obračunavato i nas 40 hiljada odpadosmo po njima i ako smo dobili sudske sporove.U rešenju od NS Z jasno stoji da mesečna naknada sa biroa ne može biti manja od 80 posto minimalne zarade za navedeni mesec.Ali uzalud VKS kaže ispravno isplaćivano.tužno i jadno.

  3. Tako je bilo i potraživanje od NSZ,biroa.U rešenju jasno piše ds mesečna naknada ne može biti manja od 80 posto min.zarade za dati mesec.I ako su sudovi doneli presude VKS kaže da je pravilno isplaćivano.radi se o godini 2013 i 2014.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.