Kolike su cene udžbenika za osnovnu i srednju školu: Za dva đaka roditeljima potreban minimalac

Ostavite komentar


  1. Imam troje školaraca, pošto stalno menjaju izdavače ne mogu da nasledjuju knjige, neke su kao nove jer ih nisu koristili, Stalno traze komplet za tehničko a ne prave ništa, samo pribor sa sveskama nas košta oko 10 hiljada, rančeve ne kupujemo svake godine, jer smo uzeli kvalitetnije i mogu da ih menjaju njih tri.

  2. Ja prva u zivotu nisam koristila uzbenik iz matematike i fizike, knjige iz informatike I likovnog, iz hemije nisam koristila ni zbirku ni udzbenik, iz srpskog gramatika ako je otvorena 2 puta i to cisto onako,a li sve te knjige moraju da se imaju a cena nije ni malo naivna. Pritom neke id tih knjiga treba nositi u skolu, a one nisu ni malo lake, pa posle oder kod fizijatra da mi kaze da mi je malo kriva kicma. Pa kome ne bi bila. Par puta kada mi je otac nosio ranac nije mogao da veruje da mi sve u njemu treba. Par puta sam merila ranac I u proseku je imao izmedju 6 I 8 kila. Pa mi posle recite da je to normalno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.