CINS: Tabaković plagirala deo doktorata

Ostavite komentar


  1. Softver?!? Dajte molim vas, budimo ozbiljni. Mislim da se ne bi trebalo igrati ovako sa ugledom javnih licnosti. Drugo, kad pogledam kakav je kurs dinara vec duze vreme, meni je jasno koliko je Jorgovanka dobar izbor za guvernera.

  2. NEMOJTE,,SLUČAJNO,,DA rasplačete,,osetljivu,CICU,, ONA IMA,,TAKO MEKO SRCE, DA JE SVIM SVOJIM NAJBLIŽIMA ,,TEK,,OBEZBEDILA PRVENSTVO GDE JE GOD MOGLA A MOGLA JE JER IMA ,,SPECIJALNOG,,ZAŠTITNIKA,, Kako ono beše,,nevidim ,,ništa sporno,,u Stefanovićevom,,doktoratu,, .,,polaganom ,,pred specijalnim,,mentorski,,izabranim,,timom,,,,,megableje,,sada,,slučajno,,promenjenog imena,da se VLASI NEDOSETE..Jel,da..SAMO KOD NJE ZAPISAN JE,,RARITET,,U SVETU,DA N.B.S može da IMA MANJAK., JEL,DA. ..DOKTORSKI,,..

  3. Svi bi sad nesto da je komentarisu, boze pustite zenu na miru, to je trebalo njen profesor da razmotri tada,a ne putem novina sada. Nije vredno pricati, ima drugih tema bitnijih.

  4. Potrudite se i analizirajte "brilijantnu"…satro karijeru mentora Dzeltovica!!!!To bi bila poslastica…bez dana rada u privredi..vedri i odlaci pod plastom SNS…od privrede..finansija pa do Telekoma…dakle kakav mentor..takav doktorant..

  5. Da je bar plagirala strane naucnike! Naravno,to bi bilo nemoguce,jer opste je poznato da doticna doktorka ne zna ni jedan strani jezik.Ovde se,ne samo da priznaje jedino sud svoje partije,nego i nauka svoje partije. A sve se vrednuje kroz platu od 5 do 6 hiljada evra.

  6. Куку леле, па у овој власти све сами плагијатори и фалсификатори на највишим функцијама у држави! Председник државе – фалсификовао диплому магистра! Гувернерка Табаковић, министар Стефановић – плагирали своје докторате!!! Градоначелник Београда, Синиша Мали, плагирао своју докторску тезу!…. о нижим функционерима веселе коалиције СНС+СПС+ПС+СПО+Партија пензионера+ПСС+Лазански+….. да и не пишем! Ово му дође да је Србија фалсификовани – плагијат!

  7. Svaki narod ima onakvu vlast kakvu i zasluzuje. Nazalost nas narod je siromasan, neobrazovan, nekulturan, sklon lopovluku i prevari pa zato i ima takvu vlast kakvu ima. Uostalom, nisu li Srbi ispljuvali Dositeja Obradovica kada je dosao u ustanicku Srbiju pokusao da ih malo civilizuje i nisu li iz istog razloga ubili i kneza Mihajla Obrenovica i Zorana Djindjica.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.