Cirkus je konačna destinacija izložbe "Necenzurisane laži"

Radoslav Lale Pavlović da organizuje i izložbu portreta svog predsednika
Muzičar Marko Šelić Marčelo o izložbi naprednjaka i cenzuri u Kruševačkom pozorištu

Ostavite komentar


  1. A ti si kao neki reper,umetnik ,kompetentan da daješ mišljenje o izložbama ili šta je cenzura a šta ne? Ma daj molim te!

  2. Marcelo, mani se politike i nastavi da se bavis svojim poslom kao i do sada. Stvarno ne razumem ljude koji su uspesni u svom poslu a ond pokusaju da se bave politikom i upropaste svoju karijeru. Strasno.

  3. Nema nikakvog ideopoklonstva već se zaista radi na tome da novine pišu svašta i nijedna informacije se ne proverava.

  4. Marcelo se stalno gura u politiku. I pre par godina je pokusao ali nije uspeo. Neka se bavi muzikom to mu za sada ide i prolazi kod mladezi.

  5. Mislim da je Marcelo promasio profesiju. Sve hoce da bude ali ne ide to tako. I novinar i pisac i kriticar i muzicar i sada politicar.

  6. Lako je glumcima da negde nesto dodaju ili oduzmu kada je njihovo delo uvek onako kako ga reditelj postavi.

  7. Odavno se zna i samo se cekao trenutak kada ce se Marcelo pojaviti sa ovakvom ili slicnom izjavom u javnosti i na taj nacin vratiti uslugu Zutima koji su mu ucinili.

  8. Da li to Marcelo koji godinama nije uspeo nista da postigne na muzickoj sceni Srbije pokusava da se bavi politikom!?

  9. Izgleda da se ovaj Marčelo malo zaigrao. Bilo bi mu bolje da se bavi ono što najbolje zna , a da se mani politike.

  10. Aleksandar: Gospodin Marčelo bi trebao da se ne sme vređeti neistomišljenici. Svako ima pravo da misli i da isnosi svoje mišljenje , ali vređanje je zabranjeno.

  11. Tako je Marčelo, samo umišljeni Tito nije taj bez (fakulteta) (diplome) , nego "nabolji student u istoriji Pravnog"!

  12. Ocigledno da nije uspeo u svojoj muzickoj/pevackoj karijeri ili sta li je vec cim radi ovo sad. Ne znam zasto se neko bez potrebe upusta u politiku narocito u ovakvom kontekstu. Politika nije za sprdnju, makar sto se mene tice.

  13. Ni Marcelo nije zavrsio faks i time se hvali, pa eto. Moze mu se da svasta prica i peva …

  14. Marcelo se ne razume u politiku i ne treba da komentarise… A svi vi sto ovde komentarisete ste vrsni politicari i eksperti? 🙂

  15. Marcelo i politika su dva potpuno razlicita pojma. Svako treba da radi ono u sta se razume.

  16. Brate,pametnije ti je da nastavis sa muzikom nego sto glumis nekog poznavaoca politickih nauka, ti i Kesic ste dosadili i Bogu i narodu!

  17. Valjda je on i Marčelov predsednik ili on živi u drugoj državi. Gde je sad tu patriotizam o kom je toliko pisao i pričao.

  18. Ismevati jednog legendarnog Nusica i pretvarati njegove vrhunske komade u sadasnje vreme je van svake pameti.

  19. Svaka čast umetniku Marčelu, ali njegova umetnička duša bi trebala da traži inspiraciju u divnim muzama Kruševca, a ne da se bavi poslovima Premijera ….

  20. Kad ne znaju sta ce oni samo pljuju, a narocito to rade oni koji o politici nemaju pojma

  21. Posto se toliko bune protiv izlozbe, mozemo biti sigurni da je izlozba prava stvar, dogadjaj koji pokazuje pravu istinu o cenzuri u Srbiji.

  22. Svako bi danas da se ovajdi pljujuci po vladajucoj garnituri. Pevaj decko i gledaj svoja posla.

  23. Da li je ikada, i jedan od vas, botova, procitao bilo sta sto nema veze sa SNS? A, da, onda ne biste bili botovi!

  24. Dobro je da je novinarstvo slobodno pa može da objavi kome šta izađe iz mašte s tim da će to narod znati da odvaga kada bude vreme.

  25. Mnogi umetnici su upropastili svoju karijeru baš na ovaj način-politikuzujući je. Ne znam zašto mu to treba, neka se posveti svom poslu…Žalosno!

  26. Sta je poenta ovih botovskih komentara tipa: ti si muzicar, nemoj da se bavis politikom? Dakle, Toma nije trebao da se bavi politikom jer je grobar? Vucic nije trebao da se bavi politikom jer je najbolji student? Ikada.?

  27. Moja nesretna sestra je silom prilika postala bot.Dobila je stolicu u javnom preduzeću,ne sto ili kancelariju,samo stolicu za koju je vezana ugovorom na određeno vreme pa sad podrhtava na svaki i najmanji talas u društvu koji bi mogao uzdrmati vlast pa i njenu stoličicu.I tako uplašena sedi u svojoj mišijoj rupi i klikće li klikće!Ljudiiii probudite se,džabe klikćete,pa nema dovoljno stolica za sve vas!!!Doćiće neka nova "poštena " vlast a vaš vođa će past a sa njim padate i vi!!!Naćiće vas po tim budžacima ma kolilo saginjali glave i otpustiti,baš kao što su otpustili vaši one pre njih,a oni pre vaših one prethodne….Partokratija mora da umre da bi Srbija živela a vi ste ti koji je održavate u životu.Pocrvenite sad,ako imate obraza…..

  28. Zaista vise smarate .Pustite Premijera da radi ako vec necete da date svoj doprinos.Lako je samo kritikovati.Vladali ste videli smo kako a sad pametujete i na sve nacine vredjate Premijera i Vladu Srbije,time ne pomazete nikome a najmanje sebi.Mi gradjani smo Vas procitali.

  29. Titoističko idolopoklonstvo? A mediji prepuni negativnih tekstova, karikatura i slično. Hajde lepo priznaj da ti izložba smeta samo zato što je na jednom mestu pokazano kakve se sve gnusne stvari pojavljuju u medijima i na društvenim mrežama, a istovremeno Marčelo i bratija kukaju da postoji cenzura i neko ih pritiska.

  30. Bravo Marchello kad vidiš ovu armiju botova, znaš da si ubo i temu i komentar 🙂
    Samo napred.

  31. "…čij je Marčelo pisac songova…". Sto bi rekli ne laje kera rad sela , kera laje zbog sebe!

  32. Logicno je da se ne dozvoli postavljanje takve slike , sramota bi bila da se tako zloupotrebljava Nusic!

  33. pa kada su ih pljuvali onda nisu marili a sada vam smeta kada su objavljenje vase pljuvacine

  34. Bavi se malo muzikom a ne politikom! Rep u Srbiji je propao zbog takvih što misle da sve znaju…

  35. A ko je taj tzv.muzicar Marcelo?I kako je on merodavan da ista prica?Daj Boze da ga zna i cela familija a on uzima pravo da komentarise Premijera.Zaista svega ima ali ovo je nesto i preko svakog dna.

  36. Ajmo, Naprednjaci pravac Palanka. Ulje, secer, brasno… Jurite 100 posto. Koji ce mucenik uskratiti glas nasem voljenom premijeru? Ima li takav? Mene prosto radost preplavi kada vidim da moje omiljene novine citaju botovi SNS-a.u ovolikom broju. Ima nade za Srbiju!!!

  37. Tako je kada neko kao nn želi biti umetnik preko politike, a onda mu sledi propadanje i zaborav, šaka jada je Marčelo nn.

  38. Zar vas toliko boli sto smo otkrili o "cenzuri" u Srbiji!? Mene bi bilo sramota, sto izgleda nije slucaj sa vama. Narodu je dosta lazi….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.