Ćosić: Dao sam ostavku na sve funkcije na N1, kao i otkaz

Ostavite komentar


    1. N1 više neće biti isti, ide Šapićevim stopama. Sada će otići, jedan po jedan i izuzetni novinari.

  1. Ćosić je doveo Vučića na vlast
    Bio je mnogo loš urednik na B92 i napravio je generacije loših novinara, koje su pomogle SNSu svojim amaterskim radom
    Svi glavni iz tadašnjeg B92 su odavno sa Vučićem

    1. Ne lupaj , ono sto je bio b92 nastavio je N1 a cosic je najveci razlog zasto je n1 postao to sto jeste.Nazalost vise nema gde dda se ode

      1. Videcemo. Slicno je bilo posle raspada B92.
        Ako je kvalitet, napravice nesto novo.
        Verujem u Jugu.

    2. Vucica je na vlast doveo narod koji ima pamcenje maksimalno do 47 sekundi. Kakav je moral naroda, takva mu je i vlast.

      1. Crni Todore, ti nemas pameti ni za 47 sekundi. Uprkos svim padovima, ovo je prva autenticno sprska vlast u srpskoj drzavi posle stvaranja Kraljevine SHS. Pre toga, vlast je bila oportunisticka i podarila Banovinu Hrvatsku, potom izdajnicka i pobegla iz zemlje 1941, potom brozo-komunisticka i antisrpska od 1945, najzad, posle 5. oktobra, NATO placenicka, koja se svima izvinjavala. Kao sto je u Rusiji posle pijanogJelcina dosao Putin, tako je u Srbiju posle Izvinjavam-se-mnogo-se-izvinjavam Tadica dosao Vucicc. On mozda vlada autoritarno, ali to je jedini nacin da se ociste Augijive stale lazno-srpskih vlast.

  2. Odakle fama da je Jugoslav Čosić dobar novinar. Redovno je bio pretenciozan, opširan i nametljiv. Još onu Minju da najure, pa da poprave kvalitet.

  3. Pa vidi ovako , pressing sa Vukom Jeremićem nije dobro jednostavno vodio,dva tri puta ga je optuživao za neke stvari za koje oni koji prate politiku i jednostavno se sećaju moraju da kažu da nisu na mestu kao što je npr rekao da je Jeremić sa ds-om 2000 dao pokajnicu Željku Mitroviću,ne branim Jeremića ali nije tako ,nije istina,tad Jeremić nije bio u Srbiji ,Šovljanski iako je mladji je po meni mnogo bolji novinar a tek će biti,toliko.

  4. Secam se kako je bilo jezivo gledati B92 u periodu pred pad Tadica, takodje RTV gde su zaposlili ostale koji su dobili otkaze od novog gazde B92. Nayalost, politicari i novinari DS kartela nisu nista naucili iz svih tih dogadjaja i svih ovih godina i mnogi ih opravdano smatraju glavnom blokadom promene sadasnjeg režima.

  5. Misljenje sam da je veca steta po N1 to sto je Jelena Zoric otisla. Daleko veca. Srecno Igore!!!

  6. Mozda je razlog TV Euronews u vlasništvu Telekoma, koja nudi velike plate novinarima i urednicima.

  7. N1 je privatna firma – i osnovana je u cilju sticanja profita. Zato je ne treba odvajati od bilo koje druge profitne kompanije. Ako nema zarade, ili je manja od ocekivane, neko ostaje bez posla. Ljudi su se familijarizovali sa N1 pa ocekuju da ce zaposleni u njoj raditi za narod. Setimo se programske politike B92 pre 20 i kusur godina i uporedimo je sa danasnjom – ocigledno da je vizija sadasnjeg menadzmenta suprotna nekadasnjoj. Razlog je opet – profit. Shodno ovome – moze se desiti u buducnosti da programska politika N1 bude potpuno drugacija nego sada. Gde smo ovde mi, obicni gradjani ove zemlje? Nigde, zudimo za promenama – N1 smatramo za opozicionu TV a ona to nikada nije bila. Odnosno, u ovom trenutku se predstavlja kao opoziciona a vec sutra, ako tako vlasnik odluci, moze preci na drugi politicki kurs.

  8. Jugoslav Cosic je jedan od nasih najboljih novinara, ikada. Veliki veliki minus za N1.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.