Čudotvorna ikona iz Rusije stigla u Srbiju: Redovi ispred crkve Svete Trojice u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Voleo bìh da su taksativno navedena „čuda“ ove ikone, imena validnih svedoka da su se dotična „čuda“ zaista dogodila, kao i dokaze koji ih potvđuju

  2. @ XXI vek: Ajde ti nama taksativno navedi „čuda“ koja je napravio Large Hadron Collider (LHC) , imena validnih svedoka da su se dotična „čuda“ zaista dogodila, kao i dokaze koji ih potvđuju.

  3. ‘Bila u redu,i ‘zaista ijudi su u redu stajali u blazenom neznanju da ce to trajati 3-4 sata.Poklonila sam se i vratila srecna i zadovoijna kuci!

  4. Чудо је човек сам и његов живот. Управо сам се вратила из Петроварадина, са поклоњења овој Икони. Неописиви мир, миомирис и осећај предаје Богу је чудо које сам ја осетила и сасвим ми је довољно у овом суровом, материјалном свету. Хвала свима који су омогућили да ову Икону целивам. Мир Божији свима и љубав.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.