Ćulibrk: Vučić proziva medije koji u njemu ne vide božanstvo

Sagovornici Danasa o ponovnom etiketiranju nezavisnih medijskih kuća od strane predsednika Srbije

Ostavite komentar


    1. …je tvoj krajnji domet. A kad bas hoces da se o svemu informises ukljucis i Informer.

  1. Bravo za sagledavanje iracionalne situaciji i ponašanje u toj stranci.A i to nudjenje intervjua je iracionalno.Zna šta pišu novine koje ne čita jer podanici to rade pa mu zanimljivo prepričavaju.Zato vam predlažem pustite njega jer oni koji čitaju ne zavisne novine ili gledaju takvu TV ionako sem ako nisu mazohisti za njega ne mare.Znači pišite o stotinama stvari koje nisu dobre ,mada bih voleo da pišete i pozitivne ali ih je skoro nema.

  2. „dovešću 10.000 ljudi…“ – to je njegov stil otkad postoji. Tako je dovodio na gej paradu, pred/u strane ambasade…. Nevolja za njega će biti kada se to njegovo oruđe bude okrenulo protiv njega, a to će se desiti pre ili kasnije, bez kontrole i sa širokim posledicama po društvo. I to nije i neće biti tragedija samo za njega, već celo društvo

  3. Predsednik ima moto:“naši vaše nadigraše“.A KULTURA KOMUNIKACIJE,ALA ZADRUGA I PAROVI,njegovi favoriti među dodvoricama.

  4. oVAj dok ne izazove bratoubilacki rat nece se smiriti.Samo prvo neka pocne da maze Labello, aman.

    1. Svaki putt kad ga vidim da se oblizuje, pući usne i palaca jezikom po usnoj duplji – mene nešto počne da svrbi. Što ti je moć TV-a..

      1. Prava slika i prilika danasnje Srbije i njenih rodoljubivo orjentisanih SNS umivenih radikala. To je cak i ratni zlocinac Seselj shvatio i prilagodio se ovima.

    2. Kakav bratoubilacki rat …?? Srbija se odavno nalazi u blatu i kaljugi do vrata, ali se svi prave da to ne vide. Prema stanju u Srbiji, srbi „koji su ugrozeni“ u okolnim zemljama su, na rajskim ostrvima.

  5. I jedni i drugi su isti. Zato i postoje ovakve podele. Hoces za „ove“ ili „one“…

    1. Ne možete opravdati ove sadašnje sa mantrom „svi su isti“.
      Koliko god da pljujete po DSS-u i „žutima“ oni su bili „cveće“ za ove trenutne.

  6. ON ima sve osobine boga. On je nada, on je vera, on je ljubav, on je spas. Od njega zavisi „dži ti pi“, penzije, plate, mir, putevi, wc-i, bolnice, televizije, Jutke, Simonovići i sve ostalo. I sad bi neki ološ, lopovi, tajkuni, bukači, silovatelji, ubice sa vešalima i testerama da ga sruše. Nema smisla.

  7. Srbija,suzama ne veruje…!!! A bogami ni tvorcu moderne-pristojne Srbije,sa sve patrijarhom iste…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.