Da li poligrafsko ispitivanje abolira Zvonka Veselinovića dalje istrage da je navodno obezbedio novac za ubistva inspektora koji su otkrili „Jovanjicu“

Ostavite komentar


  1. Е да је само полиграф „уведен“, а то је он увео. Увео је и : неваспитање (боље речено наставио је шешељев простаклук и дивљаштво),
    да никад не одговара на питање (опет шешељ),
    немерљиве количине лажи (ш),
    вређање у циљу одвраћање пажње (ш)
    и тако даље и тако даље.

  2. Pa zašto Milenkovića ne podvrgnete poligraf u gospodine Lakiću, da nije prošao poligraf onda bi sigurno bilo merodavno sredstvo ,ne može se na silu dokazati nečija krivica ako je neko nevin.

  3. Advokata Lakića očigledno Milenković odlično plaća, pa bi na silu da dokaže da je Veselinović kriv.

  4. Vi ste uporni u tvrdnjama da je medijska tvrdnja „smenjenog Načelnika uprave policije“ validan dokaz koji bi trebalo da pobije poligrafsko testiranje jer, zaboga, poligraf nije sudski dokaz. Pa niko nije ni rekao da je poligraf sudski dokaz jer, jednostavno, ni nema sudskog postupka. Prizivate i priželjkujete sudski postupak po osnovu lične sumnje inspektora, kao i njegove tvrdnje bez materijalnih dokaza, ubedjujući nas kako je to tekovina vladavine prava i zakona?!

  5. Ovi što upiru prstom na Zvonka neka se prijave za poligraf . Da vidmo kako će oni proći

  6. U svetu kriminalistike je poznato da, što je veći sociopata i psihopata, sa manje empatije prema žrtvama, to je mirniji na poligrafu, i takvo ispitivanje, ako se uopšte radi, treba uzimati sa velikom rezervom. Zato sve naše cvećke se prošetaju kroz poligraf, a da ne pričamo ko, kako i zašto tumači rezultate.

  7. Ma tako je sendvicari…Verujte narko-dilerima.Ovu su plantazu verovatno zasadili sami inspektori ,da bi je lakse otkrili.A mozda se i vi borite da jedan dan dobijete pljeskavicu umesto te budjave salame,da bar jedan dan manje podrigujete.Najvece zlo ove zemlje ste vi,bedni sendvicari.

  8. Ne mislim ništa dobro o Veselinoviću, baš naprotiv mislim sve najgore, ali isto tako prezirem amaterske kampanje u medijima pa vas pitam koji su to dokazi protiv Veselinovića koji potvrdjuju ono što pišu mediji? Ako ih ima, kažite ih, ali nemojte nam govoriti kako su „čvrsti dokazi“ to što je Milenkovićev advokat objavio u medijima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.