Dačić: Interpol odbio Kosovo

Ostavite komentar


  1. Nije morao Dacic da ide na daleki put do Indonezije da bi podmetnuo klipove njegovom rodnom zavicaju Kosovu. Kosovo je postala samostalna drzava kada je njegov bivsi shef Milosevic u Kumanovu jula meseca 1999 god potpisao kapitulaciju
    Srbije nad Kosovom. Kraj price sa sada samostalnom drzavom Kosovom.
    Djavoli segrt Dacic misli da su u Srbiji svi shizofreni i ludi poput njega
    i bivseg mu shefa Milosevica kada se "ratovalo zbog mira" ili
    kada je NATO (koga su oni izazvali) "totalno pobedjen". Ima srece Dacic jer po Aziji i Africi jos misle da Tito nije umro. Kada to saznaju -bice problema, kao sto Daca-koferce ima problema da bez pasosa /Srbije ili Kosova/ udje u njegovu juznu pokrajinu.

  2. UNESKO je nešto drugo ali kako smo trapavo vodili kampanju (npr. podržali smo prijem Palestine u UNESKO i ako su se i Izrael i Rim protivili a nas podržavaju po pitanju nepriznavanja R. Kosova) i neminovnost je neupitna jedino ako ne izdejstvujemo eksteritorijalnost srpskih svetinja po Atoskom ili Vatikanskom principu. Slično je i sa interpolom – to da R.Kosovo nije u Interpol znači cvetanje svih vrsta kriminala od droge, trafikinga do keđe automobila… Srbija nema ingerencije na KiM i nemože npr. goniti ni najobičnijeg kriminalca a kamo li neku krupnu zverku.

  3. Ja bih ga razumeo sto likuje da da nas Mup ima ingerenciju nad Kosovom, odnosno da mi možemo da hapsimo kriminalce, ovako će Kosovo postati još veće leglo kriminala.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.