Dan posle 5. oktobra obeležila Miloševićeva čestitka Koštunici

Arhiva Danasa: Izdanja od 5. do 11. oktobra 2000. godine

Ostavite komentar


  1. Propustili srw najvazniji detalj. Sestog oktobra ujutro je dosao ruski ministar spoljnih poslova Igor ivanov koji je Pavkovica i Kostunicu poveo kod Milosevica. Prvo je sa Milosevicem razgovarao u cetiri oka i obecao mu azil za clanove porodice. posle je izgleda pao dogovor da Pavkovic i Markovic ostanu na svojim funkcijama. Tek posle toga je Milosevic javno priznao poraz!

  2. Koliko se ja sećam, Milošević reče „da ide da se igra sa unukom“
    A po svedočenju Pavkovića, nije Koštunica „primio“ Milošeivća nego je bilo obrnuto, čak Pavković tvrdi na youtube da je Milošević pokušao da zadrži Pavkovića dok Koštunicu „odvedu nazad“ što je Pavković „odbio“

    Pobeda „opzicije“ je bila lažna 5.oktobra jer joj nije bio cilj demokratizacija zemlje, nego pljačka i samo su ponovili pljačku Mire i Slobe sa Šešeljem, Vučićem i Nikolićem tokom devedesetih.
    Dok su „drpokrate“ iz DOSa drpisali Vučić im je „drpnuo vlast“ o oni sada naučeni da imaju od pljačke pokušavaju da animiraju one koje su opljačkali od 2000-2012 i u Beogradu od 1996-2014 da ih ponovo dovedu na vlast da „drpokratski drpišu“ a ne ovako „prostački primitivno“ kao Vučić

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.