Dan u kome su zavladali sila i bezakonje

Građanski protest u subotu obeležili brutalnost huligana prema građanima na koje policija nije reagovala

Ostavite komentar


  1. Decenijama unazad vljasti Srbije koriste usluge kriminalaca, navijackih grupa ili kao se vec zovu. A moze i drugacije da se gleda, tj da kriminalci vec dugo ovde imaju svoju drzavu. Svaka prica o vladavini prava ovde deluje smesno. Institucije policije i tuzilastva ne mare za zakonitost nego samo brinu o interesima politicara na vlasti. Valjda je to svima postalo jasno. Tako je bilo i za vreme Obrenovica i nije se nesto mnogo menjalo kasnije.

  2. Jad, beda i sramoćenje policije.
    Iživljavanje nad mirnom devojkom, privođenje žena naoružanih jajima uz istovremeno okretanje glave od nasilnika i siledžija, kažnjavanje za prekoračenje od 1 km/h a tolesinje ubica koji voze 150 km/h u naselju, privođenje onih kod kojih se nađe gram, dva a opravdavanje tona droge, degradiranje „nepodobnih“ policajaca…
    I sve to nazvati viškom demokratije.
    Nije Pahor od juče političar da nevidi o čemu se radi, samo mu kulura nedozvoljava da kaže šta misli.

  3. Ne treba se čuditi nasilju esenesseovaca. Vučić i njegovi su oduvek imali mafijaše i batinaše oko sebe. Pa tako i danas. Pošto su „Velja nevolja“ i njegova banda, verovatno na presiju stranih obaveštajnih službi pohapšeni, -ako su zaista svi pohapšeni- odmah je pronađena zamena za njih. To su verovatno, kao ranije Velja i njegovi, PLAĆENI batinaši koji će ubuduće nastupati štirom Srbije, svuda gde se neko usudi da pisne nešto protiv Vučića! Da li će i oni nabaviti neku novu mašinu za mlevenje (ljudskog?) mesa ostaje da se vidi! Ali- sve je mogiuće, čim se dovoljno osile.

  4. Ne slazem ni sa jednima, ni sa drugima. niko nema prava da blokira puteve, ali i niko nema prava da bije narod!!

  5. Plenković najavio da će, od Nove godine, minimalna plata u HR biti okruglih 500 evra, a doneli su i Zakon da je kazneno delo isplatiti manju od te!

  6. Ako pričamo o bezakonju morate navesti sve aktere.
    Protiv zakona je blokiranje saobraćajnica, sve ostalo što ste naveli je posledica blokade.
    Nasilnici su sa obe strane kako god to predstavljali.
    Pristojniji narod sve to posmatra i na izborima daje glas, tako je u svakoj pravoj demokratiji. Ako silom dobijete nešto dajete legitimitet drugima da vam silom to i oduzmu.
    P.S.Ja sam Bot i strani plaćenik tako da ne morate to da pišete, da vas poštedim.

  7. Bog će da sudi i vama i vlasti za sve što radite. Nećete me uvući u politiku. Međutim, i vlast i opozicija mi se meša u život i neda mi da normalno živim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.