"Danas nije prekršio kodeks tekstom o Andreju Vučiću"

Skroza: Bez kršenja prava na privatnost
Članovi Komisije za žalbu Saveta za štampu o naslovu zbog kojeg je naš list doživeo brojne napade

Ostavite komentar


  1. Neka ministar Stefanović objasni zašto bi Andrej Vučić mogao biti potencijalna meta. Zašto je premijer uopšte uplitao brata u još jednu nerazjašnjenu aferu (po pravilu) bez ikakvog epiloga? Nije sprdnja samo činjenice.

  2. Čitao sam tekst Snezane Čongradin. Ne vidim ništa sporno, naprotiv. Da je sreće da je više takvih tekstova…

  3. Sada pazite kada nastupi informer,pa saopštenje na pinku,pa Lazanski u politici! Što onomad reče Basara "vešite gaće"! Ali bilo je toga i 90-ih,pa valjda će se i ovo izdržati!?

  4. U ovom tekstu veća je vest da su Miroslava Milenović i Andrej Vučić u istom nadzornom odboru. Ako je tačno, to razjašnjava mnoga pitanja.

  5. KAKO NISTE PREKRSILI KODEKS,PA OVO JE IGRANJE SA NECIJIM ZIVOTOM EJ PA NECIJE JE ON DETE ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NECIJI SIN ,BRAT…..STA MISLITE DA NE BOLE LAZI KOJE PISETE ILI VAS ZABOLE ZA SVE,VI STE KODEKS BEZOBRAZLUKA ,A COVEK BI VAMA DA ODGOVORI NA PRISTOJAN NACIN DA ODGOVORI,MA VAMA ….. SVE PO…… A NE PRISTOJNO

  6. A po čemu je to Andrej Vučić javna ličnost. Da li zbog toga što mu je Aleksandar Vučić brat. Po toj logici onda cela familija Aleksandra i bliža i dalja su javnne ličnosti.

  7. Ma koga Andrej Vucic zanima. Hocemo da znamo sta je as Razvojnom bankom Vojvodine? Heterlendom, Bulevarom Evrope?

  8. Mediji su danas postali toliko dosadni da je to nesto strasno, narocito list Danas. Ovo nisu devedesete da imas par medija: novine, radio i nesto malo televizije. Sada je tu i internet, sto je u stvari produzena ruka medija i novinari zaradjuju klikom i komentarom. Iskreno se nadam da moj komentar novac doneti nekome ko cisti blato u vasoj redakciji, jer vasi novinari definitivno ne zasluzuju ni dinar. Novine Danas su previse opsednute politikom i likom Aleksandra Vucica, da vi ne birate nacin kako cete ga pljuvati ili pak uvuci clanove njegove porodice u to vase blato..

  9. Господо новинари не конструише се новинарска прича на основу неких навода навода тако што се ту и тамо оградите од непроверене информације ,..док наводите читаоца да извуче извесне закључе.То се зове тенденциозно новинарство

  10. Ma vi ste placenicki list mozete da radite sta hocete i sta vam je volja .A posle kukate kao ima cenzure,a molicu lepo gde vi vidite cenzuru osim vaseg bezobrazluka.

  11. Treba regulatorna tela za medije da ih zatvore, istraga da krene i od pisanja i od finansiranja, naš Zakon takvo ponašnje ne priznaje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.