Danas saznaje: Privedeni sinovi generalnog direktora Crvene Zvezde Kostadin i Nikša Terzić, saslušanje u toku

Ostavite komentar


  1. Dobro je da državne institucije reaguju, ali se njima ne može verovati, to je verovatno predizborna kampanja, bez posledica, jer je njihov otac, istaknuti idolopoklonik preCednika, aboliran od ovog režima. Zamajavanje neobaveštene javnosti.

  2. Baš vam je jako novinarstvo kad ovo saznajete tri dana kasnije i to od službenih organa.

  3. Пошто татица има разрађену шему, момци донт уори. Неко из ланца у правосуђу је зајебао ствар. АЛИ ! Татица ће то испеглати и биће као да сте синови ди џеј жекса. Тресла се гора, омишила се мишица. Биће или наногница од 17,5 минута или притвор/затвор, као код лепог и истинољубивог вучићевића.

  4. Sta ce deca, da su ucili skole imali bi pametnija posla, ovako moraju da se tuku. Bas greota

  5. To i jeste pravo novinarstvo kada se informacija proveri. A ti, neznalice jedna, gledaj i dalje i veruj opskurnim televizijama i novinama čije ime ne želim ni da pomenem.

  6. Po zakonu za teske telesne povrede se dobija par godina kazne. Kada bi se isti primenjivao mnogi bi dvaput razmislili pre nego se upuste u premlacivanje neke osobe.
    Ovako skupi advokati I veze su tu da izvrnu sve naopacke vec razradjenim metodama, tako da ce dobiti uslovno/nanogicu. Jer nisu deca nista lose mislila, oni su inace mnogo dobri, ne znam sta I’m bi…

  7. Ove bahate nasilnike, koji misle da ih uticajni tata može zaštititi, treba najoštrije kazniti.

  8. Pa kako je to moguće da su uhapšena dva divna i kulturna mladića koji se komšijama uvek lepo jave.

  9. Direktan krivac je Vučić,jer je doveo njihovog oca sa poternice i abolirao .Gde će iver od stabla šta će sada izmisliti najbolji pravnik i kako će nas lagati dečjim lažima.Mogli bi skupa u Zabeli ne bi bila greška

  10. Ma ovo je sigurno neka greška. Ti momci su toliko osećajni i kulturni na tatu Zvekija da ja prosto ne mogu da verujem šta pišu ovi novinari…

  11. Ne razumem ove što komentarišu ovako, kao da nisu pročitali da im je digao ruku na oca, ovi hrabri komentatori bi kao to prećutali u stvari verovatno možda i bi, pozdrav za momke to je to.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.