Danas saznaje: Smenjena direktorka „Torlaka“ dr Vera Stoiljković

Ostavite komentar


  1. Neka nam je Bog u pomoći. Pa se posle pitamo kako je toliko jak „antivakserski lobi“.

  2. Dođe žena, tačnije dovedu je, u jednu od najvažnijih zdravstvenih ustanova, to je pikazala korona i šta? Smenjena. A ko će da odgovara za to što je sahranila Torlak, što taj institut kao da ne postoji? Ne gospođa će verovatno dobiti priliku da upropasti još jednu ustanovu.
    Niko nama nije kriv, krivi smo mi…

  3. bilo bi dobro da svuda rade stručnjaci,provereni,kompetentni,bez obzira da li su u stranci,mada je veoma poželjno da su nestranački profesionalnci

  4. Kada postaviš pogrešnu osobu na tako značajno mesto, onda imaš raspad sistema. Da li će Torlak ikada biti ono što je nekada bio!?

  5. Sram vas bilo šta pišete. Žena je bila posvećena 1000%, nije imala svoj život. To da li je nečija prijateljica ili ne, ne znači da je nesvesna korumpirana neznalica. Toliko ste osujeceni svim i svačim i sudite spram nekoliko naslova. U stanju ste po svemu da pljunete. Sramno. Videćemo gde će Torlak biti uskoro, verovatno ne ni u vlasništvu Srbije. Inače verujem da nećete ni objaviti komentar….

  6. Izgleda je dovedena samo da unisti ustanovu… i da je nesto htela da uradi nema kvalifikacije

  7. Naspram štete koju je Srbiji naneo ćevabdžija Grčić a tek „jedan čovek“, ova ženica je nevina!

  8. Ona iz Laze nedodirljiv??? Miloševića su okruživali poltonaši ali nešto opravniji od ovih. Bar su imali državne škole. Ovi sa sega-mega kupljenim diplomama će nas urnisati.

  9. Verujemo Dani, hrabro je zagrizla! Mnogo snage ce joj trebati da ispravi Loncarove brljotine! Svi mislimo da ona tu snagu ima!

  10. Dovoljno je iznosila neistine o broju umlih od Covida u zadnje gotovo 3 godine, toliko da bi krajnje vreme bilo da tužilac pokrane istražne radnje i zatraži procesuiranje ove osobe koja je i po funkciji bila za to najodgovornija!

  11. Devet godina u vd stanju. Znaci da je odgovoran SNS. Zato sto ju je stitio time sto nije raspisivao konkurs za direktora. Ne moze samo ona biti kriva.

  12. Bas naprotiv, žena je postavila Torlak na noge, vratila dugove, napravila bitne stvari, otpustila nesavesne radnike. Bila je prisutna od jutra do mraka, trudila se. Večito minirana sa strane mnogih. Sve se moze reci za doktorku Veru osim da je upropastila Torlak. Maliciozno, tendenciozno. A ako aludirate na politiku, clansku kartu SNS nema. Lako proverljivo.

  13. Direktorka je radila profesionalno i zakonito a pritom nije clan SNS. Nekima na Torlaku nije odgovaralo red i disciplina

  14. Institucijama treba da upravljaju najbolji strucnjaci iz odgovarajucih oblasti, a ne politicki v.d. podobnici.

  15. Nadam se da će odgovarati za sva maltretiranja, ponižavanja i zlostavljanja zaposlenih. A i za malverzacije.

  16. Šta može da komentariše neko ko nije stručan za tu oblast?za takve stvari treba da se pitaju visoko stručni ljudi.

  17. Proverite sta je po struci novi direktor Torlaka. Kakve je kikseve napraviou svojoj kratkoj karijeri?

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.